Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – strawberry daiquiri af Sun Lolly

Fredagscocktail - strawberry daiquiri af Sun Lolly

Det er mange år siden jeg sidst har fået en lækker drink, lavet af Sun Lolly. Ja du læste rigtig, af en Sun Lolly! Sun Lolly findes i mange forskellige varianter og jeg har mange yndlings, men den jeg altid vender tilbage til, er den med jordbær smag. Mums den smager altså bare godt.

Opskrift på nem strawberry daiquiri af Sun Lolly

Strawberry daiquiri er en af mine absolut yndlings drinks. Ja jeg har efter hånden rigtig mange yndlings drinks, men man går seriøst aldrig galt i byen med en lækker strawberry daiquiri. Det er drinken der altid giver den der WOW effekt og bringer smilet frem på læberne. Nu hvor vi er gået 2017 sommeren i møde, godt nok en sommer med knap så meget sol som, man kunne have håbet men, det skal ikke holde mig tilbage, fra at lave de lækreste sommerdrinks. Jeg krydser fortsat fingre for, at det snart bliver rigtig sommer her i DK, især nu hvor vi ikke skal ud og rejse i ferien.

Den her strawberry daiquiri lavet på Sun Lolly is, smager intet mindre en fantastisk og den er ualmindelig nem og hurtig at lave, så prøv den, du vil ikke fortryde det.

Opskrift Strawberry Daiquiri af Sun Lolly.

Print Opskrift
Serveringer: 1 Forberedelsestid: 10m

Ingredienser

  • 4 cl lys rom
  • 1 sun lolly med jordbærsmag
  • 2 cl lime saft

Instruktioner

1

Blend Sun lolly isen til slush ice.

2

Tilsæt rom og lime saft, og giv den et ordentlig miks (husk at smage den til).

3

Server straks og nyd den i godt selskab.

Den er perfekt som en forfriskende cocktail på en varm sommerdag. Den vil uden tvivl give dig lidt ekstra point i bogen, hos dine venner og familie.

Rigtig god fornøjelse.

lækker strawberry daiquiri af jordbær Sun Lolly

Ingen kommentar

Skriv et svar