Andre lækkerier/ Drikke/ Opskrifter

Smagsgod apple pie shake

Smagsgod apple pie shake

Jeg har hele dagen idag cravet efter æbletærte, men da jeg ikke har nok æbler til en æbletærte, og jeg ikke vil gå ud og handle unødvendigt. Så blev det til denne lækre æble protein shake, der smager fuldstændig som en apple pie.

Så kan jeg få mine cravings lidt under kontrol igen, frem til imorgen, hvor der skal handles ind til de næste par dage.

Jeg handler ind ca. 2 gange om ugen. Og især i disse lockdown tider, hvor det anbefales, at det kun er 1 fra hver hustand der handler, så holder jeg fast i, at der kun handles når det er nødvendigt. Der er ingen grund til, unødvendig at gå ud og handle. Jeg vil nødigt slæbe smitten med hjem, hvis det kan undgåes.

Ja, jeg er måske lidt corona forskrækket, men med en kronisk syg dreng, der er i den udsatte gruppe, så går jeg altså med et ekstra stort forsigtighedsprincip.

Nårh, men tilbage til shaken, som det egentligt skulle handle om, heh.

Den smager simpelthen så fantastisk. Det er min absolut go-to shake, når jeg er på farten. Den er nem at lave, mætter dejligt, smager af dessert og har en lækker konsistens.

Og og og… så indholder den kun lige omkring 200 kcal. What’s not to like?

Apple pie shake

Print Opskrift
Serveringer: 1 pers. Forberedelsestid: 5 minutter

Ingredienser

  • 2.5 dl mandelmælk
  • 1 scoop vanilje proteinpulver
  • 1 æble, uden kernehus, skåret i grove tern
  • 0.5 tsk kanel
  • 1 tsk ahornsirup
  • 1 lille håndfuld isterninger

Instruktioner

1

Kom alle ingredienserne i din blender, og blend det hele godt igennem, til en jævn og lækker shake.

Rigtig god fornøjelse.

æbletærte protein shake

Ingen kommentar

Skriv et svar