Ferie

Skiferie og afslapning

Skiferie i Sverige

Sidste weekend, kom vi hjem efter en skøn skiferie i Sverige. Traditionen tro, var vores ældste syg lige inden vi tog afsted, han blev heldigvis frisk igen på ferien. Han fik desværre smittet både sin lillesøster og lillebror, samt kusine og faster. Mega hyggeligt eller noget, men det er efterhånden en tradition, at han er syg når vi skal på skiferie og han får altid smittet mindst 1 familiemedlem på turen. Vi har derfor altid vores lille medicin-kit med, så vi altid er forberedt på snot, feber og opkast. Vi drømmer om den dag, hvor vi kan tage på skiferie uden sygdom.

Det er 3 år siden vi sidst var på skiferie, vi plejer ellers at være på både skiferie og sommerferie, men det har altså været lidt besværligt de sidste 3 år, tildels pga Linus har været så lille, men også pga vores arbejde. Da jeg er selvstændig skal tingene passe sammen, for at det kan lade sig gøre. Jeg får altid dårlig samvittighed overfor mine kunder, men det er der altså blevet lavet om på i år. Jeg har “forsømt” familien i 3 år og det skal simpelthen være slut nu. Jeg vil gerne kunne give mig selv den frihed, at ligge mit arbejde der hjemme og nyde et par fridage med min familie. Derfor gik turen til Branäs i Sverige, med Rasmus søster, svoger, niece, nevø og hans forældre. Det var en rigtigt skøn og utrolig tiltrængt ferie, med masser af hygge på trods af sygdom.

Rasmus kommer fra en familie der altid har stået på ski, hvor jeg kommer fra en familie der aldrig har stået på ski. Min familie har altid længtes efter solens varme stråler og duften af friskluft og saltvand, hvor Rasmus familie altid har længtes efter bjergetoppe, sne og varme solståler. Derfor vægter vi både vores skiferier og vores sommerferie ret højt her hjemme. Nu hvor vi er hjemvendt fra skiferie, kan jeg slet ikke vente med, at komme afsted på sommerferie, hvor destinationen i år står på USA, nærmere betegnet Orlando. 3,5 uger i ferieparadis, det bliver så awesome! Det har taget mig 2 år at spare op til, da der absolut ikke skal spares på noget. Når men nok om vores sommerferie, den skal I nok få lov til, at hører meget mere om, når vi nærmer os afrejsetidspunktet.

På vores skiferie fik Rasmus efter 10 år, endelig lokket mig med ud på ski. Ja så er det nok her du tænker, okay og hvorfor har det så taget 10 år ? Ja fordi jeg bare er ualmindelig stædig og det der med ski, har aldrig rigtigt sagt mig noget.
Det har holdt hårdt, men denne gang, overgav jeg mig for det “store” gruppepres. Jeg har heldigvis en rigtigt sød kæreste, der har en rigtigt god portion tålmodighed, og lad mig sige det sådan her, det skal man altså også have, for at være sammen med sådan en som mig, hih. Jeg stod derfor i lære hos min søde og meget tålmodige kæreste, og jeg har nu fået mod på, at jeg skal med ud og stå på ski næste år, når vi igen skal på skiferie. Det var et virkelig godt og børnevneligt område vi boede i, som klart kan anbefales, hvis du står og skal afsted med små børn, der skal lære at stå på ski. Vores ældste søn var med ude på ski 2 gange, så Rasmus kom rigtigt på opgave med 2 nybegyndere på ski, heldigvis var hans far med ude og kunne hjælpe. Kian synes at det var rigtigt svært, men han er heldigvis så tilpas stædig, ligesom sin mor, så jeg er slet ikke i tvivl om, at han nok skal lære det lynhurtigt, altså forudsætning for, at han begynder at ændre lidt på traditionerne, så han ikke er syg imens vi er på skiferie. Det vil give ham lidt flere dage, at nyde den friskeluft i. Jeg ser allerede frem til næste år og har allerede sørget for, at få smidt lidt nyt vinterovertøj på min ønskeseddel, samt et par skistøvler, hjelm og briller. Mit vintertøj er simpelthen så gammelt, så det trænger til en udskiftning, og jeg ejer ikke noget skiudstyr, da jeg normalt ikke står på ski, så det er jeg jo nødt til at have, eller det har jeg da ihvertfald bildt mig selv ind, hih. Det der med selve skiene, har jeg ikke det helt store forhold til og jeg har slet ikke viden nok til, at vide hvilke par jeg skal ønske mig, så de må komme på ønskeseddelen, på et senere tidspunkt. Jeg har meget svært ved, at beslutte mig for hvilke jakke/bukser jeg skal vælge, som favorit. Jeg vil jo gerne have begge sæt, hvilket dilemma!

ønskeseddel

Rossignol allspeed pro 100, skistøvler // Rossignol W Sally jakke // POC receptor bug hjelm, i farven uranium black // Rossignol Ace women leo, skibriller // Rossignol W Marilyn skibukser // Rossignol W BB Down jakke // Rossignol W Marilyn Flanel skibukser

Jeg glæder mig til at se, hvilken destination vores næste skiferie går til. Det er gerne min søde svigerinde og svigerfar, der står for den del og så kan vi andre komme med input. De har altid valgt nogle rigtigt gode skiområder og lækre hytter, så de har vores fulde tillid.

Skiferie i Branäs

Ingen kommentar

Skriv et svar