Kager/ Opskrifter

Opskrift på nok verdens bedste brownie

Opskrift på nok verdens bedste brownie

Jeg har efterhånden bagt en del forskellige brownies og jeg tør næsten love, at dette nok er verdens bedste og nemmeste brownie. Hold nu fast det er en brownie med power! Jeg har bagt denne brownie op til flere gange og jeg er fortsat imponeret over, hvor nem den er at lave og hvor helt igennem fantastisk den smager.

Hvis du vil bage en brownie der sparker benene væk under dine gæster, så er dette uden tvivl den rette. Jeg har denne gang peppet mine brownies op med hindbær, da jeg synes at det komplimentere den lækre fudgy brownie helt fantastisk. Du kan sagtens undlade hindbærene, eller erstatte hindbærene med en anden type bær eller frugt. Mulighederne er mange, så prøv dig endelig frem.

Der er intet som en rigtig god brownie, og denne er nok verdens bedste brownie, det er den ihvertfald i min verden. Mange af de andre brownies jeg har her på bloggen, er også nogle af verdens bedste brownie, men denne brownie topper dem lige med en marginal, da den både er fudgy, gooey og chewy, samtidig med at den er ualmindelig nem at bage. Alt hvad der er nemt, vinder lige lidt ekstra point hos mig.

Er du til en brownie med bid i, en god og kraftig chokoladesmag samtidig med, at den har den helt rette sødme, så er denne brownie lige noget for dig. Det er en tung kage, så et lille stykke rækker lang, med mindre dine gæster er meget glade for chokolade, for så kan det da godt være, at de kan spise et stort stykke. Du kan med fordel bage kagen dagen før den skal bruges, da den sagtens kan holde sig på køl i ihvertfald 5 dage, forudsætning for, at du selfølgelig kan holde fingrene fra kagen, i så mange dage. Her hjemme holder den i maks 3 dage og så er rub og stub væk. Rasmus elsker at gå og hapse af kagen og jeg elsker, at han elsker det, hihi. Hvis du ikke opbevarer kagen på køl, så kan den holde sig i omkring 3 dage ved stuetemperatur.

Opskrift på verdens bedste fudgy brownie

Du skal bruge følgende: 

  • 250g sukker
  • 70g smør
  • 75g kakaopulver
  • 1/3 cup olie
  • 2 æg
  • 1 æggeblomme
  • 60g hvedemel
  • 1 knsp natron
  • 1 spsk maizena
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 150g frosne hindbær – kan undlades, eller erstattes med 130g groft hakket chokolade.

Sådan gør du: 

Kom smør og sukker i en gryde og lad smøret smelte ved middel varme. Når smøren er helt smeltet, tages gryden af varmen og olie og kakaopulver tilsættes. Lad det herefter afkøle i et par minutter.
Tilsæt æg og æggeblommen og miks det godt sammen, men uden at overpiske. Det skal kun lige akkurat, være absorberet i dejen.
Tilsæt mel, natron, vanilje, maizena og salt og vend det godt i dejen. Til sidst tilsættes hindbærene og vendes forsigtigt i dejen. TIP! Du kan sagtens undlade hindbærene, eller erstatte dem med anden type bær eller frugt. Du kan også vælge at erstatte dem med 130g groft hakket chokolade, det smager nemlig også helt fantastisk.
Kom dejen i en smurt bageform. TIP! Jeg brugte en firkantet bageform på 20×20 cm
Bag kagen i en forvarmet ovn ved 170 grader i 30 minutter, og ikke 1 sekund længere. OBS! Kagen vil måske ikke virke helt færdigbagt, hvilket er helt med vilje så, no worries.
Lad kagen afkøle helt inden servering.

Server kagen som den er, eller server den med en god vaniljeis og en masse frisk frugt. Den er perfekt som en god dessert, serveret i godt selvskab. Rigtigt god fornøjelse med at bage, nok verdens bedste brownie.

opskrift på himmelsk brownie med hindbær

Ingen kommentar

Skriv et svar