Aftensmad/ Opskrifter

Opskrift på de lækreste bønnefritter

Opskrift på de lækreste bønnefritter

Den der sunde livsstil hvor maden vejes af, er fortsat en del af min hverdag. Nu hvor jeg ikke må træne, skal tungen holdes lige i munden, for hver en kalorie tæller, især hvis jeg skal have smidt de ekstra kilo, der har sneget sig på, hen over den stille sommer, hvor træningen har været på standby.

Lækre bønnefritter i ovnen

Det føles som en evighed til d. 28, hvor jeg igen skal til lægen og forhåbentlig få lidt positiv feedback, så jeg igen kan genoptage min træning. Imellemtiden propper jeg mit hoved med lækkert mad, som naturligvis er sundt og ikke mindst vejet af, så der er styr på fordelingen mellem kalorier, proteiner og fedt. Det er egentlig utroligt, at det der mad, skal være så stor en videnskab, men det er faktisk en videnskab, som har vakt min interesse og gjort mig ekstra nysgerrig, så jeg har faktisk overvejet, at starte med at læse igen. Ja det er vildt ik’! Jeg er absolut ikke typen der gider skole, men for det rette fag, vender jeg gerne tilbage til skolebænken igen. Det er stadig kun på overvejelses stadiet, men tror jeg ender med at tage springet ud i det.

Bønnefritter smager fantastisk og er en rigtigt god og lækker måde, at få de nødvendige grønsager på, samt så er det en ekstra snedig måde, at få grønsager i de kræsne unger. Vores unger elsker dem og ligeså os. De er super nemme at lave og kræver ingen særlige redskaber, de skal bare passe sig selv i ovnen, nemmere bliver det da ikke. De er faktisk også perfekte som en lille eftermiddags snack, især serveret med lidt aioli som dip, mums siger jeg bare!

Opskrift på de lækreste bønnefritter

Print Opskrift
Serveringer: 4+ Forberedelsestid: 40 minutter

Ingredienser

  • 500g bønner, frost.
  • Olivenolie
  • Flagesalt

Instruktioner

1

Kom de frosne bønner i en stor frysepose og hæld et par spsk god olivenolie ved. Luk posen til og giv den et ordentlig shake, så bønnerne bliver dækket med olie.

2

Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel bønnerne i et jævnt lag.

3

Drys bønnerne rundhåndet med flagesalt.

4

Bag bønnerne i en forvarmet ovn ved 200 grader, varmluft, i ca 30 minutter eller til de er gyldne.

Noter

Sørg for at vende bønnerne indimellem, så de ikke brænder på.

Server straks og nyd dem i godt selvskab, velbekomme.

Nemme bønnefritter på ingen tid

Ingen kommentar

Skriv et svar