Endnu en forfriskende juice har fundet sin vej til bloggen. Kommer det bag på jer ? Vi har simpelthen så mange rabarber i øjeblikket, så det er bare om at få dem brugt, så der kan nå at komme nye rabarber til.
Denne kombination af søde og syrlige frugter, er helt igennem fantastisk hvis I spørg mig. Den er nemlig ikke for sød, men samtidig heller ikke for sur. Den er godt afbalanceret efter min mening.
Når du drikker juicen, kan du godt få en lidt “ru” fornemmelse på tunge og tænder, pga oxalsyren i rabarberne. Når man laver rabarberkompot eller marmelade, tilsætter man normalt noget der neutralisere oxalsyren. Det er et produkt kaldet non-oxal, men det vil smage meget underligt i juicen.
Du skal bruge følgende:
- 3 store stænger rabarber
- 1 pære
- 1 æble
Sådan gør du:
- Skær ingredienserne i passende størrelse.
- Start med at køre rabarberne igennem din juicer og fortsæt med æbler og pære.
- Serveret med isteringer
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar