Inspiration

Når bilen punktere

Det er lidt som om, at uheldet bare altid er med mig, mon det nogensinde vender?

I weekenden var det bilen det gik ud over. Det er bare lidt som om, at det altid kun er mig, der får lavet skade på vores biler. Det er altid når jeg kører i bilerne, at de får bilkabuler, trods at jeg altid parkere, hvor der ingen biler er, netop for at undgå bilkabulerne, men næ nej, de er der sjovt nok altid når jeg kommer tilbage igen. Det er især slemt på skolen, når ungerne skal sættes af om morgenen.

Jeg bliver bare lige lidt ekstra træt, når jeg kommer ud til en bulet bil og ingen seddel i vinduet!

Lidt ligesom at jeg bliver lidt træt og tvær, når jeg tænker på den irritende mand der kørte mig ned i KBH og aldrig ringede til mig, som lovet, så nu står jeg med en masse udgifter og en umulig forsikring – Tryg er virkelig op ad bakke. Er så ked af, at FDM er blevet opkøbt af Tryg, servicen er virkelig ringe og jeg føler mig virkelig dårlig behandlet!

Når men nu var det jo ikke det, det hele skulle handle om.

I søndags skulle jeg hjem til min søde veninde, hvor jeg valgte at parkere på side vejen. De har en stor indkørsel, altid huset fuld af mennesker – skønt, men der er derfor sjældent plads til, at man kan parkere. Jeg vælger derfor altid, at parkere på sidenvejen, det er bare nemmest også når jeg skal hjem igen.

Jeg får åbenbart ramt kantstenen da jeg skal parkere, selvom jeg føler, at jeg er ret langt væk fra den, men det har jeg så ikke været! For da jeg kommer ud af bilen, er det ret tydeligt at hører, at jeg er punkteret på venstre fordæk. Luften fiser højlydt ud af dækket og det bliver lynhurtigt flat.

Tankerne flyver igennem mit hoved – what to do? Jeg overvejer kort om jeg bare skal ringe til vejhjælp og stikke R en løgn, men jeg dur bare ikke til det der med løgne, så jeg vælger at krybe til korset og ringe til R.

Da jeg ringer til R, tror han jeg laver sjov. R har nemlig ikke skiftet til sommerdæk på Karlen – vi har en Opel Karl og en Opel Zafira, og det har han skulle ligge øre til igennem lang tid nu. Vi manglede at få sat fælge på vores sommerdæk, da vi sidste år fik et rigtig godt tilbud på vinterdæk. Vi valgte derfor, at få flyttet vores fælge over på dem, egentligt for at spare lidt penge på daværende tidspunkt. Jeg har ladet mig fortælle, at dækkene i sig selv er billigere, end hvis man køber dem med fælge?

Jeg har overhoved ikke styr på det med biler, men nu ved jeg så, at vi skal have købt nogle fælge, som kan komme på vores sommerdæk, og at der nu også skal findes nogle billige vinterdæk, så vi er klar til at gå vinteren i møde. Det er bare så skide typisk og just my luck.

Vi har heldigvis verdens bedste kammeret – onkel S, der altid er sød når det kommer til montering af vinterdæk og sommerdæk, eller når vi skal have olie til bilen. Jeg har ikke et hak forstand på motorolie, dæk eller andre reservedele, så det er godt at onkel S er mekanikker og arbejder næsten lige rundt om hjørnet, især når man punktere og skal have hjælp til at skifte dæk. Ham og R er i træning, så de fik hurtigt fikset vores punkterede dæk.

Hvis S ikke havde haft tid, så var vi allerede blevet enige om, at give autohjælp et kald, men det blev heldigvis ikke aktuelt – thank God.

Det er anden gang jeg punkter, første gang er en del år siden og der bemærkede jeg intet – krise, dækket var total flænset, da jeg til sidst opdagede det. Denne gang var jeg dog ikke i tvivl, hvilket jeg forsøger at trøste mig selv lidt med. Nu skal vi så bare have fundet et godt Tilbud på billige vinterdæk, så vi er klar til at gå vinteren i møde.

// sponsoreret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar