Morgenmad

Morgengrød med squash og favorit topping

Lækker morgengrød med squash

Dagen idag startede med denne omgang grød, inden arbejdet kaldte. Det er vigtigt at få en god start på dagen – især for mig, da den ligesom lægger ‘bunden’ for resten af dagen. Hvis dagen starter dårligt, så er hele min dag nærmest ødelagt.

Kender du det?

Jeg er et håbløst tilfælde, I know, heh.

Jeg er for alvor hoppet tilbage på sporet, hvor jeg virkelig har strammet op på kosten og min træning – træning i det omfang som mit opereret knæ nu engang tillader, men kosten er der virkelig blevet strammet helt ind til benet med. Det er simpelthen på tide! især når bryllupsklokkerne snart ringer.

Mon jeg når at stå kniv skarpt? – næppe, men der skal ihvertfald ommøbleres lidt på min krop, hvilket jeg nok skal nå og det er tilfredsstilelse nok for mig. Jeg kan sagtens være i min kjole om jeg vejer 5 kg mere eller mindre.

Jeg har lidt svært ved at få mine 600g frugt og grønt om dagen, det indrømmer jeg gerne, men ned det skal de altså. Derfor er jeg begyndt at lave en morgengrød med squash. Squashen giver lidt ekstra fylde til morgengrøden, samtidig med, at jeg får lidt af dagens frugt og grøntsagsmængde dækket – mange bække små, ‘du ved’, hih.

Grøden smager helt fantastisk, mætter godt og bedst af alt, så har den masser af fylde og man kan ikke smage squashen – whats nok to like?

Det vigtigste ved en god morgengrød er toppingen, så gå aldrig ned på den, men husk nu alligevel at tænke lidt over, at der altså kan være mange kalorier i diverse toppings, så alt med måde.

sund morgengrød med squash

Morgengrød med squash og favorit topping

Print Opskrift
Serveringer: 1 pers Forberedelsestid: 5 minutter

Ingredienser

  • 1 dl grovvalset havregryn
  • 50g squash, revet fint
  • 0.5 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk perfect sød fra Easis
  • 0.5 dl mælk
  • 2 dl vand
  • 0.5 dl æggehvider

Instruktioner

1

Kog havregryn, squash, vanilje, sødemiddel, mælk og vand op ved høj varme, imens du rør i grøden. Når grøden koger, skrues der ned på medium varme. Lad grøden simre til den har den ønskede konsistens. Når havregrøden er begyndt at samle sig, tilsættes æggehviden under omrøring.

2

Når havregrøden igen har den ønskede konsistens, tages den af varmen.

Top den lækre squash grød med lidt peanutbutter, jordbær, grofthakket mandler og en generøs mængde sukrin gold – mums.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

lækker og sund havregrød med squash

Ingen kommentar

Skriv et svar