Kager/ Opskrifter

Min favorit opskrift på de bedste fudgy chokolade brownie

Min favorit opskrift på lækre fudgy brownie

Her efter en lang juleferie med alt for meget fed mad og søde sager, skriger min krop efter, at komme tilbage på rette spor og det samme gør min samvittighed. Men nu hvor min kostplan og træning for alvor er genoptaget, skriger min krop efter denne lækre fudgy sag. Jeg havde lykkelig glemt hvordan kroppen skriger efter sukker, første dag hvor man intet sukker indtager. Heldigvis ved jeg at min krop er sig selv igen i morgen.

Min favorit opskrift på de bedste fudgy brownie

Denne opskrift er min absolut favorit opskrift, på en omgang utrolig lækre, velsmagende og fudgy brownie, som man ikke kan holde fingrene fra. Hvis du ligesom jeg, elsker alt hvad der er sødt og indeholder chokolade, så vil du helt sikkert elske dem her. De vil med garanti give dig pluspoint på kontoen, hos din familie og venner. Udover at de er sindsyg lækre, så er de faktisk også ret nemme at lave og kræver enlig ikke special meget tid. Alle ingredienserne i denne opskrift er basis ingredienser i mit køkken, så jeg vil tro at mange af dem også er faste i dit.

Opskrift på de bedste fudgy chokolade brownie

Du skal bruge følgende: 
350 g Mørk chokolade
230 g Smør
350 g Farin
4 æg
2 æggeblommer
1 tsk Vaniljeekstrakt
5 spsk Kakao
160 g Hvedemel

 

Sådan gør du: 

  • Smelt smør og chokolade over vandbad. Rør konstant til alt er smeltet.
  • Sluk for vandet i gryden, men lad skålen med den smeltede chokolade og smør blive stående. Tilsæt farin og rør det godt sammen, til alt er blandet.
  • Tag skålen af varmen og tilsæt æg, æggeblommer og vaniljeekstrakt og rør til det akkurat er kombineret. Du må endelig ikke piske for meget, da du så vil få en kage istedet for en fudgy brownie.
  • Sigt mel og kakao sammen og tilsæt til chokoladeblandingen. Bland det godt sammen.
  • Kom dejen i en smurt bageform. Jeg brugte en firkantet bageform på 20×30 cm
  • Bag kagen i en forvarmet ovn ved 180 grader i 30 minutter, og ikke 1 sekund længere. OBS! Kagen vil ikke virke færdigbagt, hvilket er helt med vilje så, no worries.
  • Lad kagen afkøle i bageformen, hvorefter at den skal i fryseren i 30-45 minutter. Dette step gør, at kagen er lettere at skære ud.
  • Tag kagen ud af fryseren og så er kagen klar til servering. TIP! Ønsker du at kagen skal være lidt ekstra fudge, så drop steppet med at sætte kagen i fryseren, og server brownien ved stuetemperatur. Brownien er nemlig ekstra god når den er stuetemperatur, hvis du spørg mig.

Opskrift på de bedste brownies

Ingen kommentar

Skriv et svar