Morgenmad/ Opskrifter

Lækker vanilje-lakrids morgengrød

Lækker vanilje-lakrids morgengrød

I morges havde jeg lyst til noget nyt, forandring fryder jo, men det skulle stadig være noget, der var bare lidt bekendt, for jeg skal jo helst ikke for meget ud af min comfortzone, heh. Derfor biksede jeg en omgang havregrød sammen, nothing new about that, men det nye ved lige præcis den her grød er, at det er en vanilje-lakrids morgengrød. Ja det lyder måske lidt besynderligt og i nogles øre, måske enda lidt vammelt, for hvem kan dog spise lakrids til morgenmad. Ja det kan jeg altså!

Jeg har sørget for at smage grøden til, så den kun har en mild smag af lakrids. Da det er en morgengrød behøver den ikke, at være en kæmpe lakrids bombe, medmindre du selfølgelig er en stor lakrids elsker, så synes jeg bestemt, at du bare skal go nuts. Jeg kan dog godt lide at indtage lakrids i små mængder og med måde, så derfor er denne opskrift naturligvis baseret ud fra det. Jeg valgte som noget nyt, at toppe grøden med et par choc coated lakridser fra Johan Bülow, hvilket jeg da lige kan indskyde, bestemt ikke er sidste gang at jeg har gjort det, for hold nu fast hvor var det bare alt for lækkert! Jeg elsker lakrids fra Johan Bülow og havde jeg et penge træ i haven, så havde jeg indtaget dem i store mængder, hihi.

Jeg har set mig lidt lun på hans Easter 2017 serie, ja og for den sagsskyld også hans Love 2017 serie, men skal jeg vælge, så bliver det altså Easter 2017 serien. Jeg tror at jeg må grave lidt ekstra dybt i min pung, for jeg er da vidst lige nødt til, at lægge vejen forbi Magasin i løbet af ugen, men shhh, lad vær med at sige noget til Rasmus, hihi.

Som udgangspunkt er denne vanilje-lakrids morgengrød en sund en af slagsen, selvom den måske ikke ser videre sund ud, men lad dig endelig ikke snyde af toppingen. Morgengrøden er som altid fyldt med proteinrige ingredienser, som sørger for at holde kroppen igang, samtidig med, at du er mæt i længere tid. Grød er i det hele taget bare en perfekt måde, at starte dagen med, I love it!

Opskrift på lækker vanilje-lakrids morgengrød.

Du skal bruge følgende til grøden til 1 per.:

Sådan gør du:
kog havregryn, vand, vanilje og lakridsrodspulver op ved høj varme, imens du rør i grøden. Når grøden koger, skrues der ned på medium varme. Lad grøden simre til den har den ønskede konsistens. Når grøden er begyndt at samle sig, tilsættes æggehviden under omrøring.
Når morgengrøden igen har den ønskede konsistens, tages den af varmen.

Top grøden med din foretrukne topping, eller lad dig inspirere af billedet og top din morgengrød med 1 tsk vaniljeskyr, 1 tsk chokoladecreme, 1 tsk æblegrød, lidt hjemmelavet müsli og et par choc coated lakridser fra Johan Bülow.

Bon appétit

Opskrift på skøn vanilje-lakrids morgengrød

Ingen kommentar

Skriv et svar