Hverdag

Kun 22 dage til 1 december – but who’s counting

For 2 uger siden, tog vi hul på juledekorations temaet på blomster workshop kurset. Det ente ud i et ret så kreativt juletræ og et sødt rensdyr lavet af kogler, som nu pynter så fint i stuen.

Søde Maria fra butik Pryd, er altså bare det mest kreativ væsen jeg kender. Hun formår gang på gang, at sparke benene væk under os og bare tage os med storm.

Jeg glæder mig til at se, hvad hun har planlagt for i aften, når der igen skal hygges omkring det store bord.

Inden turen i aften går ned i Pryd, så bliver der i den grad puttet under dynerne her hjemme.

Både Lille L og jeg er syg, så vi ligger i skrivende stund med dynerne helt oppe under hagerne, en kop kamillethe i den ene hånd – med måske lidt for meget honning i, fjernbetjeningen til Netflix i den anden hånd og Kleenex, panodiller og en næsespray kun lige en armlængde fra os.

Dagens survivor-kit!

Imens lille L stener til en omgang tegnefilm, er jeg begyndt at søge nettet tyndt for julepynt.

Inden vi får set os om, så er det jul og så er det for sent, at få fingrene i det gode pynt, heh.

Vi trænger i den grad til noget nyt julepynt her hjemme, noget der passer til vores stil og ikke bare er rødt og grønt. Så kan ungerne pynte deres værelser med alt det gamle julepynt, hvis de godt vil have en farverig jul, heh.

Sidste år kunne man købe nogle ret fine julekugler, ude i Børneloppen Valby med navn på. Dem har jeg lidt overvejet at købe i år, for at få nogle lidt anderledes og dekorative julekugler, som samtidig er pæne at se på. De fåes i flere forskellige farver, så der er helt sikkert nogle der passer til vores stil, og så er det bare en rigtig fin ide, at kunne pynte juletræet med personlige juletræskugler. Så skal der bare findes nogle andre juletræskugler der matcher til de personlige med navn.

Jeg har faktisk overvejet, om man skulle købe nogle af de personlige juletræskugler til ungernes bedsteforældre, som ungerne kan give dem i julegave. Hvad tænker du om den ide?

// sponseret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar