Aftensmad/ Opskrifter

K’s pastasalat med kyllingelår on the side

Lækker og nem pastasalat

I mandags fremtryllede K en super nem pastasalat, med det vi kalder for ‘kyllinghåndtag’ til. Kyllinghåndtag er det du kender som kyllingelår, hvor du holder i benet samtidig med du spiser – lidt griset, men det giver noget andet til retten, at man gnasker direkte fra benet.

Både pastasalat og kyllingelår er super nemme at lave, og kan laves på rekord tid. Dog valgte R og K, at langtidsstege kyllingelårene ved lav varme, for at gøre dem ekstra saftige – what a treat! Hvis du har tiden, så kan jeg på det varmeste anbefale at langtidsstege dem, især hvis du elsker saftig kylling der falder direkte af fra benet – mums.

K valgte den nemme løsning mht. dressing, og gik med både en cremefraiche- og thousand island dressing fra Bähncke. Så kunne vi selv vælge, hvad vi ville vende vores pastasalat i og vigtigst af alt, hvilken mængde dressing vi ville have på.

Vi er meget forskellige mht. hvilken mængde dressing vi foretrækker. Lille L vil kun have dressing ved siden af, så han kan dyppe sin pasta i den. K og R vil helst ikke have for meget dressing, hvorimod A og jeg elsker en generøs mængde dressing – vi er i det hele taget bare nogle værre saucedyr, hih.

Der var masser af mad tilovers, så der var både frokost til store og små dagen efter – I love it! De 2 store elsker at få rester med, især når det er pastasalat, og man forstår dem udemærket godt.

Hvis du er til nem og lækker mad, så prøv denne lækre pastasalat med kyllinghåndtag on the side – du vil ikke fortryde.

Lækker pastasalat med kyllingelår on the side

Print Opskrift
Serveringer: 6 pers.

Ingredienser

  • 400g pasta
  • 1 bdt. forårsløg
  • 250g cherrytomater
  • 250g halveret grønne bønner, frost
  • 250g feta
  • 1 kg kyllingelår
  • 1 tsk paprika
  • Salt og peber
  • Vand

Instruktioner

1

Vend kyllingelår i paprika, salt og peber. Lig dem herefter side om side i et ildfastfad og dæk med vand, så vandet dækker halvvejs op af kyllingelårene.

2

Steg i ovnen ved 120 grader varmluft i 3 timer. Hvis vandet fordamper undervejs, så tilsæt lidt ekstra vand undervejs.

3

Kog pasta efter anvisning på pakken.

4

Kog grønne bønner efter anvisning på pakken.

5

Snit forårsløg fint, halver cherrytomater og smuldr fetaost.

6

Vend pasta, grønne bønner, forårsløg, tomater og fetaost godt sammen.

7

Server pastasalaten med din favorit dressing og de saftige kyllingelår on the side.

Hvis du er på jagt efter mere inspiration til en lækker pastasalat, så tag et kik på denne lækre pastasalat med karrydressing, eller denne pastasalat vendt i en lækker kokoscreme.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Nem pastasalat

Ingen kommentar

Skriv et svar