Dessert/ Kager/ Madpakke hits/ Opskrifter

Hjemmelavet mælkesnitter

Mælkesnitter

Mælkesnitter er et sikkert madpakke hit. Så hvorfor ikke lave dem selv?

Jeg tror langt de fleste husker de klassiske mælkesnitter i køledisken fra Kinder. Dem med det tørre ydre og cremet fyld.

Jeg har aldrig været fan af mælkesnitter, hvilket min mor nok har været glad for, for de er ret pricy. Jeg har tilgengæld altid været kæmpe fan af en

Jeg har aldrig været fan af mælkesnitter, hvilket min mor nok har været glad for, for de er ret pricey. Til gengæld har jeg 3 unger, der elsker mælkesnitter, især dem fra Aldi, som er betrukket af chokolade. Dem fra Aldi, skal ikke forveksles med en kinder pingui, for det er langt fra de samme. Jeg har nemlig altid været tosset med kinder pingui, og den kan ikke sammenlignes med en mælkesnitte, hih.

Hjemmelavet mælkesnitter

Da vores unger er tossede med mælkesnitter, jeg er hjemsendt og hjemmeskolen nu er gået ind i sin anden uge, var det på tide, at lave sine egne mælkesnitter.

Hjemmelavet mælkesnitter smager meget bedre end dem du køber. Til forskel på dem du køber i køledisken, så er de hjemmelavet så lækre.

Kagen er lækker og blød, fyldt med en sødmefyldt creme, der harmonere super godt til den afbalancerede bløde kage.

De er super nemme at lave og ungerne ELSKER dem!

Hjemmelavet mælkesnitter

Print Opskrift

Ingredienser

  • Bunde:
  • 4 æg
  • 180g sukker
  • 50g smør, smeltet
  • 50g kakaopuler
  • 140g hvedemel
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 1 knivspids salt
  • 0.5 dl mælk
  • Creme:
  • 250g mascarpone
  • 70g flormelis
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 2 spsk honning
  • 2 dl piskefløde

Instruktioner

1

Bunden: Pisk æg og sukker lyst og luftigt.

2

Tilsæt den smeltede smør og pisk godt igen.

3

Tilsæt kakao, mel, vanilje og salt, og pisk godt igen.

4

Tilsæt mælk og pisk det hele godt igennem.

5

Fordel dejen i et jævnt lag på en bradepande på 40x30 cm, beklædt med bagepapir.

6

Bag i en forvarmet ovn ved 225 grader varmluft, i 8-10 minutter, eller til en tandstik kan trækkes op uden våde krummer.

7

Lad herefter bunden køle helt af.

8

Cremen:

9

Pisk fløden til flødeskum.

10

I en anden skål piskes mascarpone, flormelis, vanilje og honning godt sammen.

11

Vend flødeskummen forsigtigt i mascarpone-blandingen og stil på køl.

12

Sådan samler du mælkesnitterne:

13

Skær den afkølet bund over på midten, så du har 2 lige store firkanter.

14

Smør cremen ud i et jævnt lag på den ene bund og læg herefter den anden bund ovenpå, og stil det på køl.

15

Når den har været på køl i et par timer, skæres den ud i lige store rektangulære mælkesnitter.

Prøv dem! De smager meget bedre end dem du køber i køledisken.

Rigtig god fornøjelse.

Syndige mælkesnitter

Ingen kommentar

Skriv et svar