Har du prøvet de lækre Poké bowls fra OLIOLI? Hvis ikke, så er du virkelig gået glip af noget! De er stærkt vanedannende – så er du advaret, hih.
Jeg har derfor kastet mig ud i en omgang hjemmelavet Poké bowls. Det er faktisk super nemt at lave og det er en ret der altid imponere. Så leder du efter en lækker og nem ret, du kan servere næste gang du får gæster, så skal du prøve at servere Poké bowls.
Du kan vælge at “samle” dem inden du servere dem, eller gøre ligesom mig, og lave et lille buffet bord, hvor dine gæster selv kan samle deres Poké Bowls. På den måde kan dine gæster sammensætte deres helt egen signatur bowl, med lige præcis det tilbehør/topping de bedst kan lide.
Det er meget forskelligt hvad jeg servere, men der er altid en eller anden form for fisk, kylling, svin eller oksekød. Du kan også vælge, at kører den helt igennem som veganer og undlade kødet helt – det smager også helt fantastisk.
Denne gang lavede jeg 2 forskellige Poké bowls – en tøm køleskabet og fryseren version. De var helt fantastiske og ungerne elskede dem! Jeg lavede følgende:
Poké bowl med laks.
Brune Ris
Laks, varmrøget
Goma Dressing
Edamame
Radise
Ananas
Peanuts
Forårsløg
Teriyaki mayo
Poké bowl med svinekæber.
Brune Ris
Svinekæber, langtidsbagt i ovnen
Goma Dressing
Edamame
Sukkerærter
Forårsløg
Cashewnødder
Syltede Rødløg
Teriyaki mayo
Det er meget forskelligt hvilke versioner jeg laver, men en ting der er fælles for dem alle, er den hjemmelavede Teriyaki mayo som du simpelthen bliver nødt til at prøve! Du vil ikke fortryde det.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar