Drikke/ Opskrifter

Sommerlækker grøn smoothie

Sommerlækker grøn smoothie

Siden vores tur til London, er denne lækre grønne smoothie, blevet indtaget på daglig basis. Inspirationen til den kom fra vores besøg hos Bill’s, hvor vi fik en virkelig lækker brunch. Jeg bestilte en utrolig lækker og forfriskende grøn smoothie, som var rig på mineraler og antioxidanter, hvilket langt de fleste smoothies jo egentlig er. Den havde grønsager som hovedingrediens, men den var sommerlækker, frisk og tilpas sød i smagen. Lige en smoothie efter mit hoved.

Opskrift på lækker og frisk grøn smoothie

Jeg har lavet en stor portion, som giver nok til 1 stor glas eller 2 små. De sidste par dage har jeg doblet opskriften op, så der også var til ungerne. Det er nemlig en ufattelig god og ikke mindst virkelig smart måde, at få lidt grønsager i de små kræsne sjæle. Det er som om, at vores unger springer alle grønne grønsager over, ved undtagelse af agurker. Hvad det er de ikke kan lide ved de grønne grønsager må guderne vide, men på denne måde, får vi grønsager i dem uden brok. Det er da en win win for alle parter.

Jeg snupper denne grønne smoothie samtidig med min morgengrød. Normalt drikker jeg 500 ml vand inden jeg tager på arbejde, men når jeg snupper en smoothie, erstatter jeg mit ene glas vand med denne. Det er altså en god start på dagen og så ligger det en god bund. Prøv det, det er virkelig godt!

Grøn smoothie, perfekt start på dagen

Opskrift på lækker forfriskende grøn smoothie. 

Du skal bruge følgende: 

  • En halv mango
  • 1 stor håndfuld grønkål
  • 1 stor håndfuld spinat
  • 1 dl æblejuice, gerne friskpresset
  • 1.5-2 dl kokosvand, alternativt postevand
  • evt. et skvat passionfrugtsirup

Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne i en blender og blendt til en glat og jævn smoothie. Hvis den er for tyk i konsistensen, så tilsæt en smule ekstra vand eller juice.

Server den strakt i et koldt glas med lidt knust is.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Sund smoothie på grønsager og mango

 

Ingen kommentar

Skriv et svar