Drikke/ Opskrifter

Gingerbread Latte ala Camilla

Gingerbread Latte ala Camilla

Jeg drikker ikke kaffe, da jeg simpelthen ikke kan lide det. Jeg elsker derimod alt der har med mokka at gøre. Jeg har derfor de sidste 2 år udfordret mig selv lidt mht. kaffe.

Jeg synes simpelthen det er så trælst, at jeg ikke kan lide kaffe, hvorfor ved jeg ikke helt.. Tror måske det har noget med det sociale i kaffedrikkerriet at gøre – but i’m not sure

Nårh, men sidste år, da R og jeg var i Tokyo på bryllupsrejse i slut november/start december. Lå der Starbucks på alle gadehjørner, lidt ligesom i New York, hvilket var helt perfekt, da det var bidende koldt enkelte af dagene.

I Starbuck sælger de alverdens varme og kolde drikke, og deres holiday menu lød bare SÅ lækker, trods der var kaffe i alt. Det var den perfekte mulighed, for at lære, at drikke kaffe, da kaffen på deres holiday menu, var kamufleret i varme julekrydderier og søde sirupper.

Menuen bestod af: Peppermint Mocha, Eggnog Latte, Caramel Bruleee Latte, Chestnut Praline Latte, og Toasted White Chocolate Mocha. Derudover så var deres klassiske Gingerbread Latte også på menuen.

Gingerbread latte

Dem jeg bedst kunne lide, var deres Toasted White Chocolate Mocha og deres Gingerbread Latte. Hvoraf sidstnævnte har fået en helt særlig plads i mit hjerte.

Gingerbread Latte er for mig, efter vores fortryllende bryllupsrejse til Tokyo, blevet smagen af jul og glade ferieminder. Dette, og det at der ikke ligger en Starbuck på hvert gadehjørne her hjemme, har gjort, at jeg har kastet mig ud i at lave min egen fortolkning af Starbucks Gingerbread Latte.

Gingerbread Latte ala Camilla

Print Opskrift
Serveringer: 1 pers. Forberedelsestid: 5 minutter

Ingredienser

  • 3 pump Gingerbread sirup fra Monin
  • 2 Espresso shots
  • 1,75 dl Letmælk eller Latte Art mælk, skummet til mælkeskum
  • Evt. Flødeskum og friskrevet muskatnød til topping

Instruktioner

1

I en stor kaffekop, tilsættes 2 espresso shots. Rør herefter 3 pump Gingerbread sirup i og top op med skummet mælkeskum.

2

For ekstra waow effekt, tilsæt let pisket flødeskum og top med lidt friskrevet muskatnød.

Den smager helt vidunderligt og passer simpelthen så godt til den søde juletid.

Rigtig god fornøjelse.

Hurtig gingerbread latte

Ingen kommentar

Skriv et svar