Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – Tranebær beertail

Tænk at det allerede er fredag – tiden flyder seriøst afsted. Inden vi får set os om, så har vi 5 ugers ferie, hell yeah! Vi tager sommerferien lidt på forskud og begynder allerede idag, med denne farvefine sag. Den bliver dog først serveret ud på de sene aftentimer, i vores glas til champagne, da vi først kommer meget sent hjem – but what the hell.

Det er faktisk rigtig længe siden, at vi har drukket cocktails her hjemme. Jeg har godt nok været ud de sidste mange weekender, men der har jeg kun indtaget vin og sprut – i rigelige mængder,  så det er på tide med en sommerlækker cocktail. Denne tranebær beertail er lavet på rom, tranebær og gingerbeer, heraf navnet ‘beertail’. En beertail er lidt ‘the best of 2 worlds’ – ihvertfald hvis man er til øl. Jeg har stadig ikke lært at drikke øl og jeg lære det aldrig! Jeg er derimod helt pjattet med gingerbeer – især i drinks, den tilfører nemlig lidt ekstra spiciness, på den helt rigtige måde. Ingefær giver sjovt nok altid lidt ekstra bid, hih. Når, men en beertail er altså en drink lavet på øl og sprut – i dette tilfælde på gingerbeer og sprut – just so you know.

Denne tranebær beertail er en læskende, farvefin og sommerlækker cocktail, som er perfekt på alle årstider, men den er især god på en varm sommerdag. Den smager fantastisk, er super nem at lave og så tager den ingen tid at lave, så skynd dig, at få handlet ind til denne alt for lækre tranebær beertail. Du vil ikke fortryde det.

sommerlækker Tranebær beertail

Tranebær beertail

Print Opskrift
Serveringer: 1 Forberedelsestid: 3 minutter

Ingredienser

  • 2 cl lys rom
  • 6 cl tranebærjuice
  • Evt. saften fra 1/2 lime
  • Gingerbeer
  • Lime både til pynt

Instruktioner

1

Fyld dit glas med knust is.

2

Hæld rom og tranebærjuice over og top op med gingerbeer. Husk at smage til og eventuelt tilsæt lidt limesaft!

3

Pynt med et par limebåde.

Server den lækre  tranebær beertail i smukke champagneglas og nyd den i godt selskab – godt selskab kan altså godt være en selv, just saying. Eller server den som en forfriskende cocktail en festlig aften, eller som en lækker velkomstdrink – ja mulighederne er mange.

Rigtig god fornøjelse.

den bedste fredags cocktail. tranebær beertail

Hov..

Inden du smutter helt, så er jeg faktisk på udkik efter nogle nye champagneglas til baren her hjemme. Jeg drømmer om nogle i krystal, men må nok indse at det ikke kommer til at ske, så jeg er på udkik efter nogle, der matcher til mine lookalike krystal glas. Kan du anbefale nogle?

Ingen kommentar

Skriv et svar