Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – Rosa lemon martini

Rosa lemon martini

Det er fredag, det er varmt, det er hårdt at være Dansker, eller måske det egentligt bare er hårdt at være mig – hmm, I don’t know, men jeg tror måske, at det er sidst nævnt der er det hårdeste lige i øjeblikket, hih.

Nu hvor det er lidt som om, at det gode vejr og de højere temperature, bare ingen ende vil tage – ej nu skal jeg også lade vær med at brokke mig, ja så vil vores alkohol forbrug faktisk heller ikke få det – det er jo vigtigt, at holde sig godt hydreret i varmen, ik’? Ej spøj til side.

Det er fredag og vanen tro så skal der bikses nogle lækre drinks sammen. A er hoppet med på vognen, dog i en alkohol fri udgave. Hun har nemlig – ligesom sin mor, en forkærlighed for lækre drinks og gerne dem, hvor der er gjort lidt ekstra ud af pynten – også selvom det bare er lidt friske krydderurter. A er derfor inviteret med ud i køkkenet, hvor hun netop nu står og presser en citron, for al den saft hun kan få ud af den.

Jeg har idag valgt, at lave en knap så sød cocktail, hvilket er total ulig mig, men nu må jeg simplethen få udvidet min højesont lidt og komme ud af min comfortzone. Hvilken bedre måde at gøre det på, end ved at lave en total tøset martini, i den smukkeste lyserøde farve – total blikfanger, and it taste like a dream.

Det er en sommerlækker martini ,der sparker røv og vinder hjerter – især kvindehjerter.

Prøv den, den er awesome!

Sommerlækker martini med lemon

Rosa lemon martini

Print Opskrift
Serveringer: 1 Forberedelsestid: 5 minutter

Ingredienser

Instruktioner

1

Kom alle ingredienserne i en shaker med is og ryst det godt sammen.

2

Sigt indholdet over i et martiniglas og top eventuelt, med en lille skive citron og lidt frisk timian.

Noter

Hvis du ønsker boblerne fra Effervé pink rose, så drop shakeren. Kom istedet alle ingredienserne i martini glasset og rør det godt rundt.

Smæk benene op, nyd tosomheden og den farvefine martini på terrassen, imens solen går ned og himlen forvandles til et stort maleri. Se det giver fornyet energi!

Rigtig god fornøjelse.

Lyserød martini på under 5 minutter

Ingen kommentar

Skriv et svar