Inspiration

Den perfekte 30 års gave til manden der har alt

Fyn

Jeg elsker at være i god tid – irriterende type, I know. Første julegave er allerede i hus og det er en af de ret så fede gaver – hvis jeg selv skal sige det. Men inden jeg får set mig om, så er det oktober måned og dermed R’s fødselsdag – tiden går simpelthen så hurtigt. Han bliver 30 og skal derfor forkæles lidt ekstra, ganske som jeg også blev.

Jeg elsker stadig min 30 års gave. Aldrig er en gave blevet brugt så meget, så endnu engang tak til min bedre halvdel, for mit 50mm f/1.4 – I freaking love it!

Efter næsten 13,5 år sammen, så har vi efterhånden fået givet hinanden alt – eller tæt på. Det er ihvertfald blevet virkelig svært, at finde på nye ting til hinanden, for vi mangler jo ikke rigtig noget.

R er ekstra svær at finde noget til, for er der noget han godt vil have, så køber han det bare selv. Han gider simpelthen ikke vente på, at han har fødselsdag eller det bliver jul, før han måske er heldig, at få det i gave. Jeg forstår ham faktisk godt, jeg gør jo egentligt lidt det samme selv. Meget af det der er må min ønskeseddel, er  ‘nice to have’ og ikke ‘need to have’, for alt ‘need to have’, skal jeg nok selv få købt.

Til mit store held, så er R kæmpe fan af forlængede weekender og skønne weekendophold – hvem er ik’ det? I know I am, hih. Vi elsker at rejse verden rundt, men det har du måske allerede luret, hvis du har fulgt lidt med på bloggen. Vi rejser så snart chancen byder sig og økonomien tillader det.

Listen er fortsat meget lang, over lande, forlystelser og oplevelser vi stadig har til gode – the world is our oyster, and I love it!

Vi mangler stadig at udforske vores eget lille land, så jeg har kraftigt overvejet, at købe et weekendophold tilbud til ham i fødselsdagsgave. Vi er simpelthen nødt til, at få udforsket vores eget land, for Danmark har virkelig meget at byde på, udover København. Meeen samtidig så har jeg også en liste over andre lande, hvor en forlænget weekend ville være helt fantastisk – just him and I.

Det er lande og storbyer jeg ved han drømmer om at komme til – ligeledes gør jeg, heh. Næste år var planene nemlig at holde sommerferie i det danske – for at spare lidt på pengene, nu hvor vi skal giftes, så måske vi ‘bare’ skal udforske Danmark med ungerne næste år istedet? Hmm, decision, decision, decision.

Hvorfor skal det være så satans besværligt, at tage en beslutning?!

Jeg ved heldigvis allerede, hvad ungerne skal give ham i gave, så den del er der styr på – phew.

Amsterdam// Sponsoreret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar