Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – Gin hass

Fredagscocktail – Gin hass

Det er virkelig længe siden, at jeg har delt et fredagscocktail indlæg med dig.

Det bliver der lavet om på nu..

Idag får du opskriften på det der er gået hen og blevet min yndlings cocktail – ihvertfald i øjeblikket. Jeg giver Line fra min klasse skylden, heh. Det var hende der introducerede mig for herligheden og siden da, har jeg ikke kunne få nok af den.

Kender du den type cocktails?

lækker opskrift på Gin hass

I aften står den på hygge, god mad, børne- og voksen cocktails og et slag Uno eller to.

Ungerne har længe skreget på en aften, hvor vi kunne hygge med børne drinks, så idag får den hele armen og denne opskrift på Gin hass, er blandt andet på menuen. Den smager også skønt uden alkohol og jeg ved, at især A vil ELSKE den. Hun har samme smag som sin mor, når det kommet til den slags, hih – simpelthen så skønt.

Som altid er det en cocktail der er nem at lave og smager som en drøm, OG som en lille ekstra bonus, er det også en farvefin en af slagsen.

Det er en lækker og læskende cocktail, super frisk i smagen, med et hint af mango, mmh..

Jeg har forsøgt mig frem og tilbage med lidt forkellige typer gin, og min klare favorit til en Gin hass, er en Hendrick’s. Det er dog en smagssag og den kan bestemt også laves med andre typer gin, som f.eks. en Beefeater gin – en personlig favorit. Så lad endelig vær med at lade dig begrænse, hvis du ikke har en Hendrick’s på hylden.

Kast dig ud i det, slå dig løs, gå amok – bare prøv den, den er vanvittig god.

Nem opskrift på Gin hass

Print Opskrift
Serveringer: 1 Forberedelsestid: 5 minutter

Ingredienser

 • 4 cl gin, gerne Hendrick's
 • 2 cl mango sirup
 • Lemon sodavand
 • Isterninger el. knust is

Instruktioner

1

Fyld dit glas med is.

2

Hæld gin og mango sirup over og top op med lemon sodavand.

3

Bland det hele godt rundt med dit sugerør og pynt eventuelt med en kvast frisk timian.

Server den lækre gin hass, som en forfriskende cocktail på en festlig aften, som en lækker velkomstdrink, eller nyd den i godt selskab.

Rigtig god fornøjelse.

Gin hass

2 Kommentar

 • Reply
  Jane
  16. november 2018 at 15:05

  Uhhh du forstår lige hvad der er godt 🙂 . Det er også min yndlingsdrink lige pt. Men nu får du lige en anden version der også skulle være vildt god. Min søn er vild med Gin Hass men har lige prøvet en ny cocktail (jeg kan desværre ikke huske navnet på den) men han siger at denne her næsten er bedre da den er knap så sød.

  Gin
  Lemon sodavand
  Fersken sirup
  Grenadine
  En lime båd

  Jeg har desværre ikke lige 100% forholdene med grenadinen og ferskensiruppen, så der må du lige prøve dig frem. Grenadinen skal der kun lidt i af da den ellers bliver alt for sød. Jeg har købt alle ingredienser som skal med til julefrokost i morgen 🙂

  Rigtig god weekend 🙂

  • Reply
   Camilla
   17. november 2018 at 10:19

   Det lyder som en cocktail der skal prøves i aften 😀 Jeg elsker fersken, så det kan vidst ikke gå helt galt – medmindre der kommer for meget indebors 😂

   Havde I en god tur til Florida? 😊

  Skriv et svar