Drikke/ Opskrifter

Fredagscocktail – Cosmopolitan ala Camilla

Fredagscocktail – Cosmopolitan ala Camilla

Så blev det atter fredag og det er ved at være alt for længe siden, at jeg har delt en opskrift med dig, på en lækker fredagscocktail. I dag deler jeg opskriften på en cosmopolitan med et tvist af Camilla. Jeg må nemlig indrømme, at jeg ikke er den store fan af en original Cosmo, trods den ser fin ud og den summer af ‘sex and the city’ vibes.

Jeg var en af dem der var underlagt sex and the city, selv den dag i dag, kan jeg se den igen og igen. Det er en af mine absolut yndlings serier og jeg kan virkelig ikke få nok af den. Hvis du ligesom jeg var underlagt den fantastiske serie, så ved du hvad jeg snakker om, når jeg nævner cosmopolitan og sex and the city i samme sætning. Jeg tror næsten af den drink, er indbegrebet af serien, eller det er den ihvertfald i min verden, hihi.

Hvis du har fulgt lidt med på bloggen her, så har jeg tidligere nævnt, at jeg ikke er til de syrlige og bitre drinks, men derimod til de søde, og de let syrlige drinks kan også lige gå an. En original cosmo er alt for bitter efter min mening, så jeg har derfor mikset denne lækre cosmopolitan, så den matcher til mine smagsløg. Det er jo en af de mange fordele der er, ved lige netop drinks. Det kan nærmest ikke gå galt, det er bare om at prøve sig lidt frem og smage til undervejs. Prøv det, det er virkelig skønt, at lege lidt med forskellige typer drinks og cocktails.

opskrift på Cosmopolitan med et tvist

Fredagscocktail – Cosmopolitan.

Du skal bruge følgende:

  • 3 cl vodka
  • Saften fra 1/2 lime
  • 8 cl tranebærjuice

Sådan gør du: 
Kom alle ingredienserne i en shaker med is og ryst det godt sammen.
Sigt indholdet over i et martiniglas og top eventuelt med røde skovsyre og en kvist timian.

Server den smagsgode og farvefine cocktail, som en smuk og indbydende velkomstdrink eller indtag den ‘bare fordi’, hihi..

Velbekomme.

cosmopolitan med et tvist

Ingen kommentar

Skriv et svar