Hverdag/ Sponseret

Fra ide til virkelighed – online shop

For lige godt 9 år siden, begyndte en lille ide at blomstre.

Det kender du helt sikkert godt?

En ide der kunne hjælpe på hele vores daværende problemstilling. En problemstilling skabt af mine forfærdelige følgesvend, Fibromyalgi! En følgesvend jeg ikke ville ønske for selv min værste fjende.

Jeg har en bedre halvdel, der er lidt af en iværksætter, når det kommer til sådan noget med webshops. Så for 8 år siden legede vi lidt med ideen om, at starte en online butik. R havde tidligere haft en webshop og savnede det lidt, så en ny webshop kom på tegnebrættet.

Som alle andre nybagte mødre, havde jeg en drøm om, at sælge børnetøj. Den ide blev hurtig sløjfet og istedet, blev der leget med iden om en webshop med sengetøj til børn og alt andet i puttetilbehør.

Iden blev til virkelighed og udviklingen på en hjemmeside blev straks sat igang. Der skulle både findes en webshop løsning og helst en professionel webshop løsning af slagsen, samt et design til siden.

Shiit en omgang og udover design og valg af webshop løsning, skulle der også findes på et navn og et dertil hørende logo, samt noget emballagedesign og helst noget markant emballagedesign, som folk ville ligge mærke til ude i den store verden.

Det tog omkring 6 måneder at få stablet på benene og siden da, er designet blevet skiftet et par gange og logoet ændret, for at følge med tidens trends. Der sker hele tiden noget nyt på den front!

Foråret 2018 valgte vi at sælge biksen, en virkelig svær beslutning, men det var simpelthen blevet tid til at komme videre. Vi var begge kørt total træt i det – især mig og mit fokus var et helt andet sted. Så det var blevet tid til, at vidergive faklen og lade der komme nyt liv til. Nogle der virkelig brænder for faget og har masser af overskud – ligesom vi havde i starten.

Idag kan jeg kikke tilbage på den lange rejse vi var igennem, både som par men også som partnere. Det har ikke altid været lige nemt, men vi er kommet stærke igennem det og jeg er så taknemlig, for al den viden og erfaring jeg har fået med mig videre i livet. Jeg ville på intet tidspunkt have været foruden!

// sponseret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar