Mode

Farvel CIFF fashion fair og halløj future

Det er første gang i 7,5 år, at jeg ikke er på CIFF messe og ved du hvad, det føles faktisk pretty awesome – lidt sørgeligt, men alligevel freaking awesome, hih.

Jeg bliver virkelig tit spurgt, om jeg ikke savner biksen –  hånden på hjertet, det gør jeg virkelig ikke. Det har uden tvivl, været den helt rette beslutning for os som familie, at afslutte det kapitel og komme videre. Jeg giver det virkelig sjældent en tanke. Faktisk, så tænker jeg kun på det, når jeg bliver spurgt ind til det, eller når jeg sidder og surfer rundt på nettet – priserne er pludselig lidt anderledes, end hvad vi har været vant til at betale, heh.

Online mode er på de 7,5 år vi har været i branchen gået fra at være kæmpe, til at være kolosalt. Vi valgte at kaste håndklædet i ringet, da vi simpelthen kørte død i det. Jeg havde til sidst meget svært ved at håndter, at kunderne blev mere og mere agresive og teede sig som små børn – gav man dem 1 lillefinger, så åd de hele armen og mere til.

Jeg havde simpelthen ikke gejsten mere og jeg var total drænet for energi. Det var der, der rigtigt gik det op for mig, at der skulle fornyet energi- og en kæmpe portion gå på mod til – og ik’ fra mig! Så vi gik med vores mavefornemmelse og solgte biksen – without hesitating.

7,5 år med kontant arbejde, ingen ferie, altid skidt mavefornemmelse og masser af stress, er nu byttet ud med en rolig hverdag – I love it! En hverdag med tid til familien, masser af kærlighed, en god nattesøvn og nu også med tid til sine hobbyer. Sidstenævnte er noget af det jeg har savnet allermest.

Modetøj vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte, så det er virkelig godt, at der findes SÅ mange skønne shops der ude. Jeg har allerde udset mig en helt særlig butik – Nielsens, der skal besøges næste gang vi skal i sommerhus, hvilket jeg regner med vi skal i næste weekend – cant wait!

// Sponseret indhold//

Ingen kommentar

Skriv et svar