Hverdag

Færdiguddannet som kostvejleder

kostvejleder og kostvejledning

Som overskriften så fint fortæller, så er jeg færdiguddannet kostvejleder. Det har jeg faktisk været siden juli måned, det er bare ikke rigtig noget, som jeg har skiltet med.

Det har jo været sommer og min skulder har drillet, som en i helvede, men hey, den er blevet meget bedre og genere mig mindre og mindre. Så nu er det tid til at få krudtet op i computeren og få gjort noget ved der der kostvejledning. Det er jo ikke for sjov, jeg har taget uddannelsen.

Faktisk så har jeg i den sidste måned – on and off, arbejdet på at få lavet nogle ret skarpe og forhåbentlige inspirerende kostplaner, på henholdsvis 1400, 1500, 1700 og 1800 kcal.

Kostplanerne vil indholde en lille guide, et forslag til hvordan en kostplan kan se ud, ombytningslister og flere forskellige alternativer. Jeg har udarbejdet dem, så de forhåbentlig er lige til at gå til, uden større forvirring og med mulighed for, at ændre sin livsstil, smide et par kilo og opnå en afbalanceret krop, med god og varieret kost.

Min opfattelse er, at der ikke findes nogle gode slankekure. Det handler om at ændre sin livstil og få indarbejdet nogle gode vaner, ellers falder man bare i igen og det er bestemt ikke meningen – been there done that, not funny!


Jeg er overbevist om, at de kostplaner jeg arbejder på, vil indbyde til en ny og sund livsstil. En livsstil og en kostplan man ikke kører død i, en kostplan der holder dig flyvende, så du ikke falder i igen – we don’t want that.

Kostplanerne kan varieres i det uendelig, så alle kan være med på dem.

Lige nu kører jeg selv efter kostplanen på 1400 kcal og er ret vil med den. Kostplanerne skal dog lige testes af, af andre end mig selv inden de ryger til salg. En ting er, at jeg synes at det er de fedeste kostplaner, med masser af variation uanset årstid, en anden ting er, hvad andre synes. Så når de er helt færdige, skal de lige prøves af, af venner, bekendte og kollegaer.

Feedback skal der til, så kostplanerne bliver kniv skarpe. Jeg vil kun ligge navn til gode produkter, som jeg kan stå 100% inden for og når det så bliver kombineret med, at jeg er perfektionist ud til fingerspidserne, så tager det hele bare lidt længere tid.

Lige nu er jeg igang med, at ligge sidste hånd på kostplanerne, få taget helt perfekte forside billeder og så skal de sendes videre til en grafisk designer, der lige får gjort dem lidt ekstra mums-wow-fantastiske i opsætningen – alt skal være perfekt.

Nårh, men nu vil jeg få lagt sidste hånd på kostplanerne, istedet for bare at snakke løs om dem her inde, hih.

So long, farewell, auf weidersehen, goodbye.

Ingen kommentar

Skriv et svar