Er jeg helt forkert på den, eller er vi ikke i marts måned? Jeg troede at marts måned betød at det var forår, men hallo, hvor bliver det lækre forårsvejr af ? Det lader ihvertfald vente på sig, for hold nu fast hvor er det bare koldt uden for. Sådan nogle kolde morgener som disse, er jeg især glad for, at jeg kan varme mig lidt på min morgengrød og især når den er så smuk og indbydende at se på, som denne portion, hihi.
Jeg har tidligere delt denne super lækre morgengrød med jer, men den er simpelthen så skøn, at den fortjener at blive delt med jer endnu engang. Jeg har dog ændret lidt i opskriften her til morgen, så du får lige opskriften, som jeg lavede den her til morgen. Grøden er en lækker og let vaniljegrød, som jeg har toppet med en omgang drømmekage-bounty alike topping. Det er simpelthen en helt fantastik kombination og der er virkelig ingen bedre måde, at starte dagen på. Selv Rasmus som normalt ikke spiser morgenmad, kan ikke få nok af den her grød. Lige så snart han hører, at min morgengrød består af denne lækre bounty morgengrød, så er han på banen, for han skulle jo nødigt gå glip af sådan en lækker portion, hihi.
Opskrift på lækker vaniljegrød med bounty topping.
Du skal bruge følgende til grøden til 1 per.:
- 1 dl grovvalsede havregryn
- 2.5 dl vand
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 æggehvider
Sådan gør du:
kog havregryn, vanilje og vand op ved høj varme, imens du rør i grøden. Når grøden koger, skrues der ned på medium varme. Lad grøden simre til den har den ønskede konsistens. Når havregrøden er begyndt at samle sig, tilsættes æggehviden under omrøring.
Når havregrøden igen har den ønskede konsistens, tages den af varmen.
Du skal bruge følgende til kokostopping:
- Lille klat smør
- 6 spsk mælk
- 3 spsk kokosmel
- 1.5 spsk Sukrin gold
- 1 spsk salted caramel Zerro topping
Sådan gør du:
Smelt smøren. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det simre ved medium varme, til din kokos topping har samlet sig, ligesom var det til en drømmekage.
Server den varme vaniljegrød, toppet med den lækre karamelliserede drømmekage-bounty topping, og et lille skavet salted caramel zero topping.
Bon apétit.
Ingen kommentar