Ferie

Downtown Orlando, shopping og afslutningen på en fantastisk ferie

Downtown Orlando

Kender du de perioder, hvor dagene bare flyder sammen ? Sådan har det været siden vi kom hjem fra ferie og helt ærlig, så trænger jeg allerede til ferie igen. Jeg trøster mig selv med, at der ikke er længe til, at vi drager mod Norge på skiferie. Det skal nok blive godt med nogle langsomme morgner, god mad og en masse frisk luft. Jeg er frygtelig bag ud med alle de mange indlæg jeg gerne vil have online, men inden da tænker jeg lige, at jeg vil runde vores ferie af. Jeg påtænker også at lave et indlæg, hvor jeg vil gennemgå vores feriebudget, så du kan få et lille indblik i, hvad det ren faktisk koster, for det var ikke en helt billig affære. Lad mig endelig vide, om det er noget jeg skal gøre noget ved!

De sidste dage af vores ferie tilbragte vi i Downtown Orlando, hvor vi boede på et Hilton hotel. Jeg ved ikke helt hvad vi havde forventet af downtown Orlando, men det var ihvertfald noget helt andet, end det der mødte os. Det er bestemt ikke et sted jeg vil bo igen. Der er simpelthen for kedeligt og alt for lidt, at lave for en børnefamilie. Hotellet var ok, men langt fra samme gode oplevelse og standart, som vi oplevede på alle de ander hoteller vi boede på, på ferien. Vi fik gået nogle lange ture, brugt hele dage ved poolen og ellers kørte vi faktisk mest tilbage, til det samme område som vi boede i, i starten af vores ferie. Hvis vi havde vidst bedre, så havde vi booket et hotel i det område, men nu er vi så blevet det klogere til næste gang.

orlando-premium-outlets-01

Der lå et stort outlet center i det område vi boede i, på første del af vores ferie. Ja faktisk lå der flere, men vi kunne bedst lide Orlando vineland premium outlet, hvorfor ved jeg enlig ikke lige. Jeg tror det der tiltalte os mest var, at langt de flest af de mærker vi var på udkik efter, var samlet under et tag. Det har jo også en del at sige, at der ren faktisk er nogle mærker man gider gå med. Når man shopper i et outlet center som dette, skal man være lidt vågen, for man bliver lynhurtigt fristet, af alle skiltene med %, men regner man efter, så sparer man nødvendigvis ikke det store. Så hold øje med priserne og lad vær med at lade dig snyde, for her hjemme kan tingene faktisk være billigere. Ihvertfald sådan som market er idag, hvor der bliver kørt med 40-50% lige så snart udsalget starter. I de fleste af butikkerne sparer man 20-30% på store dele af sortimentet, hvor der kun er gode procenter, som 40-50% på et meget begrænset udvalg, og her gives procenten altså fra normalprisen og ikke fra en tilbudspris.

Når jeg tænker outlet, så tænker jeg minimum 50% og gerne mere, så jeg følte mig faktisk en smule snydt i starten, ind til jeg fandt ud af, at det var måden de gjorde det på der ovre. I andre af butikkerne kørte de med, køb 1 par sko og få det næste par sko med 50% rabat. Det er heller ikke en rabat jeg tænker WOW til. MEN til gengæld skal man altså lige holde et vågent øje med, om de ansatte går og deler voucher ud i butikkerne, måske man også kan finde dem online, men ihvertfald er der mange penge at sparer, ved brug af de her voucher. Det var ihvertfald her vi fik gjort os nogle rigtig gode køb til virkelig gode priser. I Adidas fik vi en voucher der gav os 20$ rabat hvis vi købte for mere end 100$ og 50$ i rabat ved køb over 150$. Er man sports nød som Kian og jeg, så er det intet problem at købe for den sum penge, for det løber altså hurtigt op, selv når man også har købt tøj og sko, som i forvejen er nedsat med 30% rabat. I Tommy Hilfiger fik vi en voucher der gav os 30% på ALT ved køb over 100$. Igen var det intet problem at finde tøj til Rasmus og drengene, og når man i forvejen sparede 30% på bluser og t-shirts, så sparede vi pludselig ret så mange penge, ved brug af den her voucher.

Hvis vi ikke havde fået de her vouchers, så er der ingen tvivl om, at vi havde købt meget mindre, hvis vi overhoved havde købt noget. 30% er ikke noget der imponere mig, men yderligere % af i forvejen nedsatte produkter, se det er noget jeg kan lide og bestemt noget der imponere mig! Så husk at have øjne og ører åbne, hvis du selv skal afsted.

orlando-premium-outlets-08

Da vi skulle hjem måtte vi købe en ekstra taske, til alt det vi havde købt. Ikke at vi havde købt den mængde jeg havde regnet med, jeg havde faktisk regnet med, at vi ville shoppe meget mere, men grundet priserne blev det slet ikke til den mængde, som jeg havde regnet med. Istedet blev pengene brugt på mad, da det var en del dyre end hvad vi havde budgetteret. Vi havde allerde planlagt hjemmefra, at vi ville købe ekstra tasker derovre, i tilfælde af at det blev nødvendigt.

Det har været den mest fantastiske ferie! Vi har oplevet utrolig meget, spist en masse god mad, hygget, badet og bare slappet af. Det er en ferie der bestemt har været alle pengene værd! Jeg kunne sagtens flytte til Florida i et par år, men min bedre halvdel er ikke helt af samme holdning, måske jeg en dag for overtalt ham, hihi. Jeg er allerede gået igang med at sparer sammen til næste tur, for der har jeg planer om, at vi skal være afsted i 3 måneder og kører rundt forskellige steder i USA. Det skal først være når Linus er blevet en del ældre, her tænker jeg han skal være 7-8 år, for at få mest muligt ud af ferien. Det giver mig heldigvis også en del år til at få sparet sammen i, for det er pludselig et meget større beløb der skal bruges, end hvad vi har brugt på denne ferie. Jeg glæder mig allerede til, at gå igang med planlægningen af næste tur, hihi.

Ingen kommentar

Skriv et svar