Den du ved nok chokoladekage..
Kagen der ingen introduktion eller beskrivelse behøver.
Kagen der altid sparker benen væk under dine gæster.
Kagen der aldrig stopper med at imponere.
Kagen der bringer store smil frem på læberne.
Kagen der får mundvandet til at løbe, er nu kommet i ny forklædning. Nemlig en sundere version, end den klassiske den du ved nok chokoladekage, som du med garanti kender fra din barndom.
Den du ved nok chokoladekage, på den sunde måde
Print OpskriftIngredienser
- Kagen:
- 120g juicy dadler, uden sten
- 2 æg
- 1 dl mælk
- 3 spsk espresso kaffe
- 50g havregryn
- 30g kokosmel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 spsk kakaopulver
- Frosting:
- 100g juicy dadler, uden sten
- 30g kokosolie
- 1 spsk kakaopulver
- 3 spsk espresso kaffe
- 1 tsk vaniljepulver
- 50g kokosmel
Instruktioner
Kagen: Kom alle ingredienserne til kagen i en foodprocessor og blend til en glat og jævn dej.
Kom dejen i den smurt bageform på 18 cm og bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i 25 minutter, eller til en tandstik trækkes op uden våde krummer på.
Frosting: Kom alle ingredienserne, minus kokosmel, i en foodprocessor og blend til en glat og jævn glasur. Tilsæt herefter kokosmel og vend det hele godt sammen.
Smør den lækre frosting ud i et jævnt lag på kagen.
Server kagen når den er helt afkølet.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme.
Ingen kommentar