Madpakke hits/ Morgenmad/ Opskrifter/ Sponseret/ Sundere søde sager/ Vegetarisk

Bedste opskrift på grønne banan pandekager

Bedste opskrift på grønne banan pandekager

Imorgen er det lørdag og det betyder… langsom morgen, lækker morgenmad og en ekstra stor stak af de bedste banan pandekager, der iøvrigt indholder spinat. Spinat er fantastisk i pandekager og i smoothies, ja faktisk i alt. Spinat er en god kilde til kostfibre og indholder også lidt protein – total win win. Det er en perfekt måde, at kamuflere grøntsagerne på, så man kan få lidt ekstra grønt i de små. Her hjemme elsker ungerne de grønne pandekager – farvet mad kan et eller andet, helt særligt.

Den her opskrift på lækre pandekager smager helt fantastisk og giver en stor stak, af de små buttede banan pandekager. De bliver smovset i stor stil her hjemme og faktisk, så laver jeg dem af og til, til ungernes madpakker – det et kæmpe hit. Hvis man vil gøre dem lidt ekstra luksuriøse, så tilføj lidt grofthakket chokolade 80%, det tager dem til helt nye højder! Jeg elsker dem også i en helt anden variation, nemlig med blåbær. Når jeg laver dem med blåbær, så tilføjer jeg 1 stor håndfuld friske blåbær til dejen. Hvis du også vil forsøge dig med blåbær variationen, så husk, at have størrelsen på pandekagerne i mente når du laver dem, de er svære at vende – jo mindre des bedre.

Banan pandekagerne er super nemme at lave og så tager det nærmest ingen tid – se det er noget vi kan li’. Udover at de er perfekte til morgenmad, nemme at lave og smager helt fantastiske, faktisk så fantastiske, at de er svært vanedannende – just saying, så er de også perfekte, som en lille late night snack. Jeg er kæmpe fan af late night snacks, så du kan måske regne ud, at disse banan pandekager oftes er på menuen her hjemme, når de både indtages som morgenmad og som snack, hih.

Prøv dem, de er fantastiske.

Grønne banan pandekager

Print Opskrift
Serveringer: 2 Forberedelsestid: 10 minutter

Ingredienser

  • 2 æg
  • 2 banan
  • 3 store håndfulde spinat
  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljepulver

Instruktioner

1

Kom alle ingredienserne i en skål og blend godt igennem med en stavblender.

2

Steg pandekagerne i lidt kokosolie på en varm pande, eller brug en non-stick pande, så kan de steges helt uden fedtstof.

Noter

Lav dine pandekager små i størrelsen, så er de lettere at vende på panden.

Spis pandekagerne mens de stadig er varme, med lige netop det tilbehør du bedst kan lide.

Rigtigt god fornøjelse.

Banan pandekager med spinat

Ingen kommentar

Skriv et svar