Morgenmad/ Opskrifter/ Vegetarisk

Bagt grød forklædt som drømmekage

Bagt grød forklædt som drømmekage

Vi rejser om lidt og derfor bliver køleskab, fryser og skabe tømt så god ud, som overhoved muligt. Der bliver virkelig tænkt over hvad der bliver handlet ind, så vi ikke er nødsaget til at smide en masse ud – det hader jeg virkelig! Jeg forsøger så vidt muligt, at undgå madspild og i øjeblikket er det bare lidt mere ekstremt, end hvad det ellers plejer at være – stakkels unger og R, jeg er virkelig ikke nem at leve sammen med i øjeblikket, heh.

Nårh, men når der nu bliver tømt ud i samtlige skabe i vores lille køkken, så bliver man lidt ekstra opfindsom, så imorges stod den på bagt grød i drømmekage forklædning. Det er som om, at morgenmaden blive lige et tand bedre når det ligner, at man sætter tænderne i en lækker dessert. Det gør også et eller andet ved ungerne, for de smovsede drømmekage grøden i sig, som havde vi sultede dem i flere dage – jeg tager det som et kompliment og tænker derfor, at jeg hellere må få delt opskriften med dig i en fart.

Jeg har efterhånden delt en del opskrifter med dig på bagt grød og denne er – som alle de andre, helt fantastisk. Den er nem at lave, kaloriereduceret, mættende og så smager den bare helt fantastisk! Gør dig selv den tjeneste at prøve den, du vil elske den – især hvis du har en sød tand ligesom jeg, hih.

Drømmekage grød

Print Opskrift
Serveringer: 4 Forberedelsestid: 30 minutter

Ingredienser

  • Til grøden:
  • 2 dl havregryn
  • 2 spsk sukrin gold
  • 1 knsp salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 dl mælk
  • 1.5 dl æblemos
  • Til topping:
  • 15g smør
  • 1.5 dl kokosmel
  • 30g sukrin gold
  • 0.5 dl mælk
  • 20g zero caramel topping

Instruktioner

1

Rør alle de tørre ingredienser til dejen godt sammen.

2

Tilsæt herefter de våde ingredienser og rør godt igen.

3

Sprøjt 4 ramakiner med lidt kokosolie.

4

Fordel grøden ligeligt imellem ramakinerne, og bag grøden i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, i 15 minutter.

5

Imens laves toppingen, ved at smelt smøren og tilsæt resten af ingredienserne. Lad det simre ved medium varme, til din kokos topping har samlet sig, ligesom var det til en drømmekage.

6

Tag den bagte grød ud af ovnen efter 15 minutter, og top af med dit drømmekage fyld. Sæt ramakinerne tilbage i ovnen og bag videre ved 200 grader, varmluft i 10 minutter.

7

Lad grøden afkøle let inden servering.

Nyd den indbydende drømmekage grød, alt imens du også nyder solens varme stråler – det er jo for fedt, at solen endelig har fundet vej til lille Danmark, så lad endelig solens lune stråler kærtegne din vinterblege krop. Det er NU der skal tankes op på D-vitamin kontoen – min konto er ihvertfald helt flad og nok også gået i minus, så her bliver der tanket rigtigt godt op på D-vitamin kontoen.

Rigtig god fornøjelse

Nem opskrift på bagt grød - drømmekage grød

Ingen kommentar

Skriv et svar