Hverdag

Chai Latte på en kold vinterdag

Efter endnu en af de der ret så lange arbejdsdag, efterfulgt af et par timer på sidelinjen med sport – ungerne skal jo stadig til sport, selvom mor og far har nogle lange arbejdsdage, så trænger jeg altså til et ekstra skud energi.

Kender du det?

Jeg er så træt af, at jeg ikke kan lide kaffe! Jeg kunne virkelig godt bruge et koffein kick lige nu, sådan et, hvor man får en masse ekstra energi og overskud.

Man har vel lov at håbe på mirakler, hah.

Jeg har forsøgt mig med lidt forskellige energi drikke, men de er simpelthen alt for søde. Ja, du hørte helt rigtigt! Alt for søde var ordene. Man skulle ikke tro at de ord kunne komme ud af min mund, men det kan de altså godt. Jeg elsker normalt alt sødt, men Red bull og hvad der ellers findes på market af energi drikke, bliver simpelthen for sødt til mig.

Gab..

Hvis det bliver sådan helt kritisk, så kan jeg lige til nød nuppe en Red bull orange. Den smager lidt hen af Fanta, som i øvrigt er den eneste sodavand jeg kan drikke og så skal den faktisk helst være lidt flad. Fanta i Italien eller den absolut bedste, stærkt efterfulgt af den fra Mc’D. De har begge det tilfælles, at de er sådan lidt halvflade i det, heh.

Nårh, men det er faktisk sådan helt kritisk lige nu, og som om det ikke er slemt nok, så har jeg det også som om, at jeg er ved at blive syg, så drømmen om en kop varm kaffe lever stadig.

Noget varmt, som samtidig indholder koffein, det er lige hvad min krop har brug for! Jeg har absolut ikke tid til at være syg.

Nu hvor jeg tilsyneladende stadig ikke er blev voksen nok til at drikke kaffe, rødvin eller sodavand, så er det godt, at jeg tilgengæld har lært at drikke Chai Latte. Det er jeg tilgengæld også helt tosset med! Chai Latte indholder heldigvis også lidt koffein, så måske jeg lever lidt op igen om et par minutter, når min krop har fordøjet den kop varme Chai Latte jeg netop har sippet i mig.

Jeg har efterhånden været igennem en del forskellige brands og denne på billedet, er en af mine absolut favoritter. Jeg laver den dog på mælk istedet for på vand, som de ellers anbefaler på indpakningen. Den bliver 100 gange bedre når den bliver lavet på mælk, så jeg laver altid min Chai Latte på mælk, altså skummetmælk.

Har du et foretrukken brand? Jeg elsker at prøve nye mærker, hih.

Ingen kommentar

Skriv et svar