Hverdag

Afslappet torsdag

Så blev det igen torsdag og denne torsdag er til en forandring, startet helt roligt.

Jeg ELSKER de dage..

Det er en dag, hvor jeg har tid til at få genlæst lidt af mine “gamle” lektier. Det SKAL side fast på rygraden, så det bliver læst igennem så ofte jeg har tid. Mit hoved er så proppet med informationer, at jeg på nuværende tidspunkt er så forvirret, at jeg egentligt har mest lyst til at sætte mig ned og tude.

Kender du det?

Det er frygtligt, at have det sådan! Jeg ved at jeg har styr på det, tingene giver mere og mere mening, problemet er at huske det hele og samtidig kunne forklare det hele, så alle kan forstå det. Jeg har nemlig mit helt eget sprog – ihvertfald hvis du spørg R, så jeg skal øve mig i at kunne forklare ting, samtidig med at jeg skal lære at håndtere min eksamens angst, for den er helt ude af kontrol. Stakkels vores lære der var vidne til mit meltdown til den sidste mundtlige eksamen, det var stygt, men hey, jeg bestod og det kunne have været meget værre.

Hvis du har nogle gode råd til eksamensangst, så ville jeg elske at hører dem.

Udover der skal læses og forberedes en masse til næste uges undervisning, så skal ungerne naturligvis til sport – intet nyt under solen der, og så skal jeg ud og hygge med de skønneste damer – Rosé klubben. Vi skal på den lokale sushi restaurant, hvor der skal grines, sludres og smovses. Det er de skønneste damer og det mest fantastiske selskab. Jeg priser mig virkelig glad for, at vores ældste havnede i lige præcis den klasse han gjorde, ellers havde jeg aldrig lært dem at kende.

Næste torsdag står den igen på blomster workshop hos butik Pryd, men indtil da, kan jeg beundre den fine krans jeg fik lavet i sidste uge.

Hvad skal du i aften?

Ingen kommentar

Skriv et svar