Hverdag

Gave til manden der har alt

Mor er ikke skuffet, nej mor er arrig!

Jeg havde – ligesom resten af Danmarksbefolkning, smidt mig i kø til Ed Sheeran billetter her til formiddag. Jeg kom igennem, forholdsvis hurtigt – begejstringen ville ingen ende tage, MEN da jeg så kommer igennem, får valgt at vi skal have 4 billetter, får sat hak i at jeg ikke er en Robot, ja så bliver virkelighed til mareridt! Siden går ned og jeg bliver smidt af. Jeg kan ikke komme tilbage hvor jeg blev smidt af, ikke engang tilbage i kø. Spørg mig lige om jeg var rasende!

I mit arrigskab købte jeg skisme billetter til Ed Sheeran koncert i Italien istedet. Så R, spænd sikkerhedsselen, for Rom here we come..

2019 bliver et for vildt år!

Inden vi får set os om, så er vi i oktober måned og oktober måned, betyder efterårsferie for ungerne, 30 års fødselsdag for R og 1 stk skriftlig og mundtlig eksamen for mig. Første og sidstnævnte er der så meget styr på, som der nu kan komme. Det er straks meget værre med R’s fødselsdag.

Han er simpelthen umulig at købe gaver til. Han har alt og det han mangler, det køber han når han mangler – total irriterende type, heh.

Efter 13,5 år er kreativiteten ligesom røget lidt. Jeg forsøger virkelig, men shiit det er svært. Rejser er altid en sikker vinder, når der skal gives gaver til manden der har alt. Så nu hvor Ed Sheeran billetterne er i hus, så får han skime en forlænget weekend til Rom i gave af mig.

Så skal der bare findes en gave fra ungerne. Her har jeg faktisk haft et ret godt øje til pulsar ure. Måske det ender med han får et nyt ur, han har nemlig skiftet lidt stil når det kommer til ure, så det er måske lidt oplagt med et nyt ur? Næste step er så bare, at finde ud af hvilke pulsar ur vi skal vælge. Der er sindsygt mange, så det er virkelig svært at vælge. Jeg må vidst have gang i noget researche, så vi får valgt det helt rigtige.

 

// Sponsoreret indlæg //

Ingen kommentar

Skriv et svar