Bolig/ Hverdag

.. surt opstød og valg af låse

For at sige det lige ud, så er vores hoveddør noget lort.

Vi bor til leje, så det med at få skifte sådanne ting ud, er en meeeget lang process. Faktisk så har det været op til et par bestyrelsesmøder, for det er et generelt problem bland alle i kvarteret. Faktisk så står det så slemt til, at alle hoveddøre skal skiftes, men de penge har man valgt at spare væk. Istedet har man valgt, at alle døre skal males, så nu har vi en fin hvid dør, der stadig er en lorte dør – jeg bliver bare så træt. Jeg tror virkelig ikke, at man skal forstå det. Nødvendig udskiftning af døre vs. maling, jeg kan ikke helt se hvordan en omgang maling hjælper på problemet?

Udover den dumme dør så har vi også en postkasse der ikke dur, faktisk har den været i stykker i de 6 et halvt år vi har boet her. Den er utæt og låsen binder. Den har vores ejendomsmester lavet ved hjælp af gaffatape – yeps, det er åbenbart løsningen på alt i vores boligafdeling.

De var 2 år om at få skiftet vores toilet som ikke virkede og nu har vi ventet i 3 måneder, på at de får fundet en løsning på noget afløbs halløj ude på vores toilet, som ikke fungere. Nu har vi jo også kun levet med den klammeste lugt af råden æg, de sidste 1 og et halvt år. For 3 måneder siden blev jeg så sur og frustreret, at jeg fik et mindre hysterisk anfald på vores egendomsmester. Nu var jeg træt af, at blive spist af med dumme forklaringer, nu måtte de simpelthen tage action på problemet. Ja, det er så 3,5 måned siden og for 3 måneder siden lovede de at finde en løsning, men vi har stadig ikke hørt noget, trods der er rykket på det flere gange. Nu har jeg sat R på sagen, så det ikke altid er mig der brokker mig, så der går nok yderligere et par måneder før der sker noget. R er ikke den hurtigeste fisk i søen, når det kommer til den slags – gab!

En af de ting der især er frustrerende ved at bo til leje er, at man ikke bare kan skifte tingene som det passer en. Man skal ansøge om alting. Stod det til mig, så var hoveddøren og postkassen skiftet for længst og låsen udskiftet med en Ruko lås, med matchende hængelåse, så vi kunne nøjes med 1 nøgle til alting. Se det ville skisme være nemt. Jeg er kæmpe fan af Ruko låse og der er ingen tvivl om, at vores kommende hus bliver med Ruko låse.

Nøj hvor jeg glæder mig til, at vi en dag kan indfrie drømmen om et hus.

.. Beklager mit sure opstød, det er bare en af de der dage – kender du det?

 

// Sponsoreret indlæg //

 

Ingen kommentar

Skriv et svar