Hverdag

Syg og frustreret.. Kender du det?

unicorn sutsko fra H&M

For 2 gang på 1 uge, ligger ungerne syge med maveinfluenza. De nåede jo også at være raske i hele 3 dage, før de blev de ramt igen, jubii – ironi kan forekomme!

Men ikke nok med det, så har de sørme også formået, at få ram på mig denne gang.

Er der noget jeg bare ikke kan holde ud, så er det altså at have det dårligt. Så nupper jeg langt hellere end omgang influenza.

Der var julefest på ungernes skole i onsdags og efter julefesten, hvor der blev hygget med masser af julegodter, er der simpelthen udbrudt lidt af en epidemi på skolen – ihvertfald på 3 årgang, hvor K går. Jeg siger ikke at det er julegodternes skyld – bare lige for at have det på det rene! Det er bare utroligt hvor hurtigt den slags kan smitte.

I K’s klasse var de 8 elever igår og K var ikke en af dem. Han ligger stadig helt gemt under dynen, med sin Ipad i hånden, det samme gælder hans søster. A er virkelig hårdt ramt og nok også hende der har fået ram på mig. Hun havde nemlig brug for at putte ekstra meget i går, og det kan man da ikke sige nej til. Nu er jeg så blevet det klogere og en anden gang, bliver der nok holdt lidt ekstra afstand.

Jeg har på ingen måde tid til at være syg. Med et arrangement i aften og en julefrokost imorgen, passer det bare virkelig virkelig dårligt! Men det går jo heller ikke, at have det mega dårligt og være total svimmel, samtidig med at man skal ud og være festlig. Og samtidig, så vil jeg faktisk heller ikke smitte nogle andre, så nu må vi se om jeg når at få det bedre til i aften – jeg tvivler, men shiit hvor jeg håber på et mirakel.

Har du en god kur – helst en lynkur, mod maveinfluenza? Så vil jeg virkelig, som i VIRKELIG, elske at høre den.

unicorn sutsko

Ingen kommentar

Skriv et svar