Hverdag/ Sponseret

Projekt mal hele hytten

Så blev det atter påske og for nogles vedkomne betyder det ferie. For mit vedkomne betyder det arbejde, men det er smadder hyggeligt her i påsken. Medlemmerne er glade, oser af overskud og mine klienter er endnu mere motiverede end normalt. Måske det er det gode vejr og de lune temperature der lige giver dem det ekstra, eller osse er det fordi at de virkelig rykker sig. Uanset årsagen, så er det bare mega fedt.

Imens jeg går på arbejde er R hjemme med ungerne. R har udover børnepasning kastet sig ud i et større projekt, nemlig projekt ‘vi skal have malet alle rum i hele huset’. Egentligt så startede han med at gøre klar sidste fredag, men så skete der lige nogle drastiske ændringer, så idag blev dagen hvor han gik i gang og faktisk også dagen, hvor vores køkken atter er hvidt igen.

Nøj hvor det pyntede!!

Jeg har længe leget med ideen om, at male den ene af vores vægge i stuen en eller anden fancy farve. Jeg kan bare ikke beslutte mig for, hvilken farve det skal være. For når væggen først er malet, så kender jeg mig selv godt nok til at vide, at så vil jeg også godt have en ny sofa, nyt sofabord og i det hele taget nok bare have ændret hele stuen.

Kender du det? Når et lille projekt bare udvikler sig til det helt store.

Vi har de sidste mange år ledt efter et nyt sofabord og er desværre stadig ikke faldet over det helt rette. Måske det er fordi vi har lidt svært ved at vælge hvilken træsort vi egentligt godt vil køre med her hjemme. Vi elsker nemlig alt i træ og gerne i flere forskellige sorter, det passer bare ikke så godt ind i indretningen med flere forskellige sorter.

Har du et flot sofabord til din sofa? Så vil jeg elske at se det..

// sponseret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar