French toast til morgenmad – what a treat!
Kender du de dage hvor man trænger til lidt ekstra selvforkælelse? Sådan en dag har jeg idag, scratch that, sådan en uge har jeg! Derfor startede jeg dagen ud med en stak vegansk french toast, som blev nydt i selskab med K.
R er på business trip i San Francisco og de 2 små er i skole og børnehave, så K og jeg “nyder” stilheden og de sidste dage af vores sygemelding, eller rettere, min sygemelding. K ved vi stadig ikke hvor længe er syg, så det tager vi dag for dag, forhåbentligt er der snart lidt afklaring.
Imens vi venter på svar fra lægerne, hygger vi med luksuriøse french toast og smoothies i lange baner. Det er vel en form for balsam for sjælen, right?
Nem opskrift på vegansk french toast
Print OpskriftIngredienser
- 1 banan
- 1/2 cup soya- eller mandelmælk
- 2 spsk hørfrø mel
- 0,5 tsk kanel
- 0.5 tsk vaniljepulver
- 1 tsk perfect sød fra Easis
- 4 skiver godt brød
Instruktioner
Kom banan, mandelmælk, hørfrø mel, kanel, vanilje og sødemiddel i en skål og blend det hele godt igennem med en stavblender.
Dyp begge sider af brødskiverne i blandingen, ikke for længe, men lige akkurat nok til at de bliver bløde og suger lidt af blandingen til sig.
Steg brødet på en pande ved medium varme i rigeligt med vegansksmør, indtil de er sprøde og gyldne.
Server straks med lidt skyr, frugtsirup og top op med frisk frugt, eller hvad du ellers begære.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar