Blåbærkompot er noget af det nemmeste at lave og så smager det helt fantastisk.
Brug din blåbærkompot på din morgengrød, dine pandekager, eller som tilbehør til en lækker dessert. Mulighederne er mange, så giv dig endelig i kast med den nemme opskrift og lad dig overraske over dens simplicity, smukke farve og helt vidunderlige smag.
opskrift på lækker blåbærkompot
Print OpskriftIngredienser
- 250g blåbær, frost
- 3 spsk rørsukker
- Kornene fra 1/2 vaniljestang
Instruktioner
Kom blåbær, rørsukker og vaniljekorn + den tomme vaniljestang i en gryde og kog op.
Skru ned på medium-høj varme og lad simre i omkring 10 minutter.
Tag gryden af varmen og fisk den tomme vaniljestang op.
Lad din blåbærkompot afkøle, hvorefter den kommes i et skoldet glas.
Den lækre blåbærkompot opbevares på køl, hvor den kan holde sig i en lille uges tid. Vi får spist den i løbet af få dage, så jeg ved faktisk ikke helt præcis, hvor længe den egentligt kan holde.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar