Dette er aftensmad på den nemme og hurtige måde.
Opskriften til de dage hvor det godt bare må være nemt og hurtigt, hvor kødet skal spares væk og der ikke bliver gået på kompromis, med hverken kvalitet eller smag.
Skulle du nu alligevel gå hen og savne kød, så tilsæt skiver af chorizo pølse samtidig med løg og hvidløg – mmh. Den version er også en sikker vinder og smager som en drøm.
Opskriften kan varieres i det uendelig og du kan med fordel tilsætte flere eller andre grøntsager, udskifte den røde pesto med en grøn og eventuelt tilsætte lidt grofthakkede mandler eller hasselnødder.
Det er kun fantasien der sætter grænser, så slå dig løs – go nuts.
Der er intet som smagen af Italien, på en grå og kedelig hverdag, hvor tiden er knap.
Pasta med pesto, spinat og burrata
Print OpskriftIngredienser
- 350g tørret pasta
- 4 spsk pastavand
- 1 spsk olie
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 løg, snittet
- 2 spsk kapers
- 1-2 håndfulde cherry tomater, eller hvor mange du ønsker
- 250g frisk spinat
- 130g rød pesto, frisk fra kølemontren
- Salt og peber
- 1 stk Burrata
Instruktioner
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Imens sauteres løg og hvidløg i olie ved medium-høj varme, til løgene er blanke.
Tilsæt spinat, kapers og cherrytomater, og sauter til spinaten er faldet sammen og cherry tomaterne er blevet let bløde, men stadig har lidt bid.
Tilsæt den kogte pasta, pastavand og pesto, og bland det godt og nænsomt sammen.
Smag til med salt og peber, og server med burrata.
Noter
Burrata kan erstattes af parmesan ost, eller helt undværes.
Nyd den lækre pastaret med et glas iskoldt hvidvin.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme.
Ingen kommentar