Hverdag

Mød vores nyeste familiemedlem

For lidt over 3 uger siden, var R og jeg i Jylland, for at hente vores sidste nye familiemedlem. Vi har siden vi fik Anton hjem, vidst, at vi gerne ville have endnu en hund, og måske endnu en på sigt – nu må vi se hvad fremtiden bringer.

Så da muligheden bød sig, og det var lige præcis den race og farve som stod vi ønskede, var det bare om at slå til! Det er jo umuligt at få fingre i en hund, og endnu mere umuligt, at komme på en venteliste.

Corona har virkelig gjort det umuligt, at finde huse og hunde, heh.

Nårh, men vores nyeste medlem hedder Viggo og er en Cockapoo – en designer hund, som nogle måske vil kalde ham. En Cockapoo er en blanding af en Cocker Spaniel og Puddel. Begge hunderacer er nogle vi har researched og sat os godt ind i, længe før vi overhoved overvejede, at de kunne “blandes”.

Viggo vokser med lynets hast og på bare 3 uger, er han allerede vokset til dobbelt størrelse. Det er så vildt, hvor hurtigt hvalpe vokser!

Anton har taget godt imod Viggo og det går over alt forventning. Viggo er virkelig fræk og udfordrende på en helt anden måde, end hvad Anton var i hans alder. Det er så vildt, hvor stor forskel der er på hunderacerne og deres sind – det kan vi virkelig mærke. Der er virkelig stor forkskel på en spidshund og en jagthund, men på den gode måde!

Der bliver trænet dagligt og Viggo er simpelthen så dygtig. Han får så meget ros af hundetræneren og så meget opmærksomhed fra alle vi går forbi på vores vej, pga. hans unikke og utrolig smukke farver. Han er virkelig noget helt særligt, fuldstændig ligesom Anton.

Viggo har virkelig taget hele familien med storm.

Ingen kommentar

Skriv et svar