I denne uge står den på marrokansk müsli, skyr og friske bær, til morgenmad – a match made in heaven!
Denne opskrift giver et stort sylteglas, med en lækker og luksuriøs marrokansk müsli, der smager som en drøm. Der er nok til ca. 10 portion med en generøs mængde müsli on the top. Hvis du ikke er til generøse mængder müsli, så er der til flere portioner end 10, men helt ærligt, hvem elsker ikke en generøs mængde müsli? I know i do, hih.
Den marrokanske müsli smager helt vidunderligt, som i seriøst vidunderligt! Marinaden som alle nødderne og frøene er vendt i, er en lækker, frisk og sødmefyldt marinade, som tilfører et helt særligt twist til denne müsli. Det er det der gør den helt unik, faktisk total mind blowing.
Den er super nem at lave og er perfekt , til blandet skyr, smoothies og yoghurt. You really need to try it!
Luksus opskrift på marrokansk müsli
Print OpskriftIngredienser
- Marinade:
- 70g tahin
- Saften og skallen fra 1 appelsin
- 35g kokossukker
- 1 knsp salt
- Tørre ingredienser:
- 50g mandler, grofthakkede
- 50g hørfrø
- 50g havregryn
- 70g græskarkerner
- 70g sesamfrø
Instruktioner
Kom alle ingredienserne til marinaden i en skål og rør det godt sammen.
Tilsæt alle de tørre ingredienser til marinaden og rør det godt rundt, så marinaden dækker alle nødder og frø.
Fordel müslien i et tyndt og jævnt lag, på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag müslien i en forvarmet ovn ved 150 grader i 30 minutter, indtil den er tør, sprød og gylden.
Lad müslien afkøle på en bagerist, inden den kommes i en tætlukket beholder.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar