Bolig

Lækkerier til hjemmet.

Lækkerier til hjemmet

Jeg elsker når postmand Per kommer forbi med pakker, og jeg elsker især når det er pakker med denne slags indhold. Her hjemme tager tingene gerne ekstra lang tid at lave, enten fordi Rasmus ikke gider/orker at gøre tingene færdige, ellers er det fordi vi simpelthen har for travlt. Jeg gad virkelig godt at være den type der kan gøre al ting selv, men så heldig er jeg desværre ikke. Jeg kan meget, men sådan noget med at sætte vægge op, bore huller m.m dur jeg simpelthen ikke til.

Vores mindste søns værelse er endelig ved at være færdig, så jeg kan komme igang med at tapetsere og indrette. Nøj hvor jeg glæder mig. Jeg ved lige præcis hvordan det skal se ud, så nu håber jeg bare, at det bliver som jeg har forestillet mig. Jeg har allerede fået en del leveret, men jeg mangler også lidt endnu. Jeg har valgt at køre et mint tema på Linus værelse. Kian’s værelse er kørt i blå/petrol nuancer, Alina’s værelse er kørt i rosa/lilla nuancer, så nu trænger vi til lidt mint og pasteller. Det bliver primært indrettet med lækkerier fra Ferm Living og Sebra, da det er mine store favoritter når det kommer til interiør. Man får virkelig kvalitet for pengene hos dem, og så er jeg bare en kæmpe sucker for deres designs.

Jeg har købt den smukkeste tapet fra Ferm Living til Linus værelse, som er ualmindelig nemt at sætte op. Vi har Ferm Living tapet på de 2 andre ungers værelser, så jeg har efterhånden prøvet det et par gange. Når værelset er helt færdigt, lover jeg at smide en opdatering med lidt billeder, så du kan se det fine værelse og måske få lidt inspiration til, hvordan man kan indrette et lille værelse lækkert.

Vi bor 5 mennesker og 1 labrador på 105 Kvm, altså et lille rækkehus, så det gælder om at være lidt kreativ, når det kommer til indretning, så det både er funktionel, lækkert og praktisk. Det er bestemt ikke en nem opgave. Vi har boet her i ca 3 år og er nu begyndt at male de forskellige rum igen og se på om der er noget vi kan ændre, for at få mest muligt ud af den lille plads vi har. Jeg har blandt anden bestilt en ny sofa i går, som jeg glæder mig helt åndsvagt meget til kommer i næste weekend. Det har virkelig været svært at finde en hjørnesofa der passer i målene, men samtidig også lever op til de krav vi har omkring en sofa. Nu lykkedes det os endelig at finde en og så var der 20% på den, så jeg slog til med det samme. Vores stue trænger til en ordentlig overhaling, så jeg glæder mig virkelig til også at få styr på den. Så mange projekter så lidt tid, men vi når det nok en dag, med en god portion tålmodighed. Måske der er en der kan lære mig, at være tålmodig, hih.

 

Ingen kommentar

Skriv et svar