Der findes ingen bedre måde, at starte dagen på, end med en omgang rygende varm havregrød. Så ved man bare, at det bliver en god dag, heh.
Min og lille L’s morgen startede roligt og med lige præcis den omgang grød, som du ser på billedet.
Føj for en herlighed! Mere luksus bliver det næsten ik’, en fredag morgen.
Det er ihvertfald ikke sidste gang, at denne omgang er blevet serveret. Havregrød er sådan set også lidt af en fast ting her hjemme, så uanset hvad, så bliver der aldrig en sidste gang, hih
…
Når vi snakker havregrød, så afhænger det hele af toppingen og i det, at vi har 3 unger med hver sin smag, så er vi også nødt til, at have et bredt udvalg af lækre topping muligheder – eller nød og nød, men det har vi ihvertfald.
Vi går aldrig ned på topping, selvom den enkle løsning ofte er en sikker vinder. Altså du ved, den der klassiker med kanelsukker og en smørklat? mums.
Topping verdenen er uendelig og det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.
Ingredienser
- Havregrød:
- 1 dl havregryn
- 2 dl mælk
- 0.5 dl vand
- Topping:
- 1 tsk Sukrin
- 1 blomme
- 1 tsk Sukrin gold
- 1 stribe mørk chokolade 80%
Instruktioner
Kom havregryn, mælk og vand i en gryde.
Kog op ved medium-høj varme, imens du rør i grøden.
Når grøden koger skrues der ned på lav-medium varme. Lad grøden simre til den har den ønskede konsistens og tag den så af varmen.
Flæk blommen, fjern stenen og skær ud i både.
Top den varme havregrød med Sukrin, blomme, Sukrin gold og chokolade brækket i store chunks.
Velbekomme.
Ingen kommentar