Den du ved nok grød, men denne gang met et lille tvist af karamel. For jeg er en kæmpe sucker for karamel – resten af familien er til chokolade, så jeg har min karamel helt for mig selv, hih
Matilde har lavet en ny kakao, som hedder Matilde karamel. Da jeg så det, nåede jeg dårligt at tænke, før jeg allerede sad i bilen på vej ned til Kvickly, og hvis man tror lidt på det med skæbnen, så havde vores lokale Kvickly, en hel kasse Matilde karamel på tilbud, til kun 60 kr. Et tilbud som en karamel elsker som jeg ikke kunne modstå, hah, så jeg købte skisme en hel kasse..
Nu har vi kakao nok til det næste år, eller måske kun et par måneder, hvis ungerne får smag for det med karamel, hih.
Jeg har tidligere delt en opskrift med dig, på ‘den du ved nok’ grød. En ufattelig nem opskrift, der smager som en drøm. Denne gang har jeg lavet den med et tvist af karamel til alle karmel elskende læsere – samme fremgangsmetode og samme fantastiske smagsoplevelse.
Mums.
Den du ved nok grød, med et tvist af karamel
Print OpskriftIngredienser
- Du skal bruge følgende til grøden:
- 1 dl havregryn
- 1 tsk chiafrø
- 0.5 dl vand
- 2 dl Matilde karamel
- knsp salt
- Du skal bruge følgende til kokostopping:
- Lille klat smørbar
- 0.5 dl Matilde karamel
- 1 spsk karamelsauce
- 1/2 dl kokosmel
- 2 spsk Sukrin gold
Instruktioner
Kog havregryn, salt, kakao og vand op ved medium-høj varme, imens du rør i grøden. Når grøden koger, skrues der ned på medium-lav varme. Lad grøden simre til den har den ønskede konsistens og tag den så af varmen.
Samtidig i en lille pande eller gryde ved siden af, smeltes smøren, herefter tilsæt resten af ingredienserne til toppingen. Lad det simre ved medium varme, til din kokos topping har samlet sig.
Server den stadig varme grød, toppet med lækker karamel-bounty topping og eventuelt et lille skvat karamelsauce. Man har vel lov at forkæle sig selv lidt ekstra i ny og næ og hvilken bedre måde, at forkæle sig selv på, end med en omgang luksus grød til morgenmad.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme.
Ingen kommentar