Dette er opskriften der har ligget klar til at blive delt med dig, i et HELT år.
Jeg fik mig lidt af et chok, da jeg opdage, at denne opskrift aldrig var blevet udgivet!
Shiit!!
Når men nu er den ude og jeg lover dig, at den har været den lange ventetid værd.
Den du ved nok kage, er en af vores yndlingskager her hjemme. Den er perfekt til enhver lejlighed, den bringer altid store smil og en masse glæde mig sig. Vi har serveret den til fødselsdage, til aftenkaffen, ungerne har haft den med som uddeling i både skole og til deres sport. Det er ren udsagt, kagen der aldrig skuffer.
Denne opskrift er super nem at lave og kagen smager helt vidunderlig. Det er en lækker, snasket og lidt kompakt kage, så et stykke rækker langt – hav lige det in mente, når du servere den.
Den du ved nok chokoladekage
Print OpskriftIngredienser
- Chokoladekage:
- 100g smør
- 100g mørk chokolade 80%
- 100g sukker
- 1 æg
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- Knsp salt
- 1 spsk kakao
- 150g hvedemel
- 1 dl kærnemælk, alternativt mælk
- Kokostopping:
- 100g smør, smeltet
- 5 spsk kaffe
- 200g flormelis
- 2 spsk kako
- 150g kokosmel
Instruktioner
Chokoladekage: Smør og chokolade smeltes over vandbad.
Pisk sukker og æg godt sammen.
Tilsæt chokolade og smør blandingen og pisk godt igen.
Tilsæt resten af ingredienser og pisk det hele godt sammen.
Kom dejen i en smurt springform á 18 eller 20 cm.
Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i 25-30 minutter, eller til at en tandstik trækkes op uden våde krummer på.
Imens laves kokostoppingen ved at røre alle ingredienserne godt sammen, til du har en glat og jævn topping.
Lad den færdigbagte kage afkøle på en bagerist i 10 minutter, inden kokostoppingen fordeles i et jævnt lag på hele kagen.
Nyd den lækre kage når den afkølet og i godt selvskab.
Velbekomme.
Ingen kommentar