Morgenmad/ Opskrifter

Creamy skyr – smagen af dessert til morgenmad

creamy skyr

Denne creamy skyr, har været min go-to morgenmad de sidste 2 måneder.

Den smager fantastisk!

Den smager af dessert..

En sød og lækker dessert, som kan toppes med lige hvad hjertet begære. Jeg elsker, at toppe min creamy skyr med lidt hindbærmarmelade, for så smager det altså af noget, der minder om risalamande – Mums.

Når den skal være lidt ekstra luksuriøs, så kommer jeg også lidt peanutbutter oven på. Det er egentligt bare fordi jeg er en kæmpe sucker for penutbutter, hih. Så det skal helst på alt, hvad det kan komme på.

Jeg laver ofte denne creamy skyr dagen før, om aften, inden jeg går i seng og så lader jeg den stå i køleskabet, til dagen efter. Fuldstændigt som med en overnight grød.

Nemmere bliver det ikke.

creamy chiagrød

Creamy skyr

Print Opskrift
Serveringer: 1 pers. Forberedelsestid: 15 minutter

Ingredienser

  • 200g skyr
  • 1 spsk mascarpone
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 3 spsk vand
  • 1 spsk chiafrø
  • 2 tsk hindbærsyltetøj
  • Evt. 1 tsk peanutbutter

Instruktioner

1

Rør skyr, mascarpone og vaniljepulver godt sammen.

2

Tilsæt vand og chiafrø, og bland det hele godt sammen, så chiafrøene bliver godt fordelt.

3

Stil på køl i 10 minutter, så chiafrøene når at suge lidt væske til sig.

4

Top med hindbærsyltetøj og eventuelt lidt peanutbutter.

Rigtig god fornøjelse.

overnight grød

Ingen kommentar

Skriv et svar