Morgenmad/ Opskrifter/ Vegansk

Bagt french toast med farvefine bær

French toast, taget til helt nye højder.

Jeg har tidligere delt en vegansk– og klassisk opskrift på french toast med dig. Denne udgave er en bagt version, som oveni købet også er vegansk. Er man ikke til det veganske tvist, så erstat mandelmælken med almindelig mælk og wola, så har du en ‘klassisk’ version af en omgang bagt french toast.

Udover at french toast smager himmelsk, så bliver jeg også smidt tilbage i tiden så snart jeg sætter tænderne i dem, smidt tilbage til vores ferier i usa, hvor french toast er almindelig morgenmadsspise. Der er intet som gode minder.

Vi lever knap så fedt i DK og french toast er langt fra almindelig morgenmad. Her hjemme spiser vi det sjældent, faktisk kun når vi trænger til lidt ekstra selvforkælelse og det trænger vi i den grad til i disse tider.

Den bagte version er french toast er super nem at lave, faktisk nemmere end den klassiske udgave, her spare man lidt opvask, hih, og hvem elsker ik’ at spare på opvasken? Desuden kan man tøffe rundt, rede senge og hygge med familien imens det passer sig selv i ovnen – whats not to like?

Bagt french toast med farvefine bær

Print Opskrift
Forberedelsestid: 30 minutter

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 1 cup soya- eller mandelmælk
  • 2 spsk hørfrø mel
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk perfect sød fra Easis
  • 2-4 spsk lyst muscovadosukker
  • 6 skiver godt brød

Instruktioner

1

Kom banan, mandelmælk, hørfrø mel, kanel, vanilje og sødemiddel i en skål og blend det hele godt igennem med en stavblender.

2

Skær brødet ud i grove tern og fordel i et jævnt lag i et ovnfast fad.

3

Hæl banan cremen ud over brød ternene og vend det hele godt sammen, så alt brødet er vædet til af blandingen.

4

Strø et par spiseskefulde lyst muscovadosukker ud over brødet og bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, i 20-25 minutter.

Server med skyr/yoghurt, farvefine bær og lidt ahornsirup – mums.

Velbekomme.

Ingen kommentar

Skriv et svar