Sponseret

10 år, hvor blev tiden af?

Om 5 dage bliver den her lækkerlas på billedet 10 år – 10 år!

Hvor blev tiden lige af?

Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede (næsten) er 10 år siden, at K meldte sin ankomst på rekord tid. Han tog os med storm og pludselig gav livet meget mere mening.

K har lige siden han blev født, haft travl med at komme frem i verden. Han er intelligent, nysgerrig og fuld af energi. Han giver os kamp til stregen og er nu blevet en stor og selvstændig dreng, der selv tager toget til fodbold, hjælper med at lave aftensmad 1 gang om ugen og gør selv rent på sit eget værelse.

Han gør os så pisse stolte – undskyld sproget.

Nu hvor han fylder 10 år, har vi snakket om at holde en diskofest for klassen. Sådan en med diskokugle i loftet, højt musik i højtalerne, børne drinks, lækre snacks og kæmpe balloner – sådan nogle balloner med helium.

Da jeg var barn, havde vi altid en fest når der var helium balloner. Det der med, at man kunne få fjollede stemmer, bragte altid store smil frem på læberne. Shiit, hvor har vi haft mange gode grin over det i min klasse.

K er indtil videre, helt tosset med ideen om en diskofest, men han skifter mening som vi andre skifter undertøj, så man ved aldrig helt, hvad det ender med..

// Sponseret indhold //

Ingen kommentar

Skriv et svar