Årets sidste fastelavnsboller, blev indtaget i fredags. Eller, måske kommer der et par ekstra fastelavnsboller på bordet igen i år, men nu må vi ser, hih.
Jeg gik med den super nemme version af en fastelavnsboller. Jeg manglede i den grad energi og overskud, og havde egentligt bare en off day. Men jeg havde lovet ungerne fastelavnsboller, så fastelavnsboller skulle der til.
Jeg er stille og roligt igang med, at få ryddet ud i mine køkkenskabe, så der er det mindre at flytte, når tiden kommer. Så derfor blev det til en syndig fastelavnsbolle, med lækkert fyldt af hindbærsyltetøj og jordbærmousse. En rigtigt prinsesse fastelavnsbolle.
Du kan i princippet fylde fastelavnsbollerne med præcis det dit hjerte begære, men denne kombination, med hindbærsyltetøj og jordbærmousse er virkelig lækker – sød, men syndig og helt perfekt.
Nem opskrift på syndige fastelavnsboller af wienerbrødsdej
Print OpskriftIngredienser
- 1 pakke Mette Munk fastelavnsboller
- Hindbærsyltetøj, eventuelt hjemmelavet hindbærsyltetøj
- 2.5 dl mælk
- 1 brev Dr. Oetker cake mousse strawberry taste
- Krymmel og flormelis til topping
Instruktioner
Lav fastelavnbollerne efter anvisning på pakken og lad dem afkøle på en bagerist.
Lav jordbærmoussen efter anvisning på pakken.
Nu er du klar, til at samle fastelavnsbollerne.
Halver de afkølede fastelavnsboller.
På bundene af fastelavnsbollerne, fordeles et par spsk hindbærsyltetøj.
Kom jordbærmoussen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl. "Sprøjt" jordbærmousse i et fint mønster, i et jævnt lag, ovenpå hindbærsyltetøjen. Læg forsigtigt toppen af fastelavnsbollen tilbage på bunden med fyldet.
Pynt fastelavnsbollerne med en lille rosette af jordbærmousse, prinsesse krymmel og et lille drys flormelis.
Rigtig god fornøjelse.
Ingen kommentar