Kager/ Opskrifter

Verdens bedste opskrift på mint brownie cookies

Verdens bedste opskrift på choko mint brownie cookies

Yeps du læste helt rigtigt, dette er opskriften på verdens bedste mint chocolate chocolate chip chocolate cookies. Wow der var mange chocolate i den beskrivelse, men det er faktisk helt nødvendigt, for at kunne beskrive hvor absurd lækre de her brownie cookies er.

Sidste weekend gik jeg cookie amok i mit lille køkken og nu er det derfor tid, til at dele endnu en syndig sag med dig. Jeg har allerede delt en opskrift med dig, på de farvrige og smagsgode Funfetti cookies, som er perfekte til børnefødselsdagen. Men nu er det blevet tid til en opskrift, på en af de lidt tungere drenge, nemlig chokolade cookien over dem alle.

Hvis du er en chokolade elsker som jeg, så er du NØDT TIL at prøve de her. De er på alle måder overdådige og total syndige. De er proppet med chokolade, så hver en mundfuld, er lidt ligesom at tage en bid af himlen. Ikke at jeg har smagt himlen, men jeg forestiller mig ihvertfald, at den smager ad lige netop sådan en krabat her, hihi.

Den her brownie cookie har et lækkert og sprødt ydre og en dejlig blød midte, fuldstændig som en helt perfekt brownie skal være. Udover det skønne ydre og den dejlige midte, som jo i sig selv burde være nok, så har jeg lige gjort dem ekstra overdådige, ved at fylde dem med små chokoladeknapper og store stykker mint chokolade. Mums, siger jeg bare!

opskrift på overdådige brownie cookies

Verdens bedste opskrift på mint brownie cookies

Print Opskrift
Serveringer: 9 stk Forberedelsestid: 30 minutter

Ingredienser

  • Du skal bruge følgende til dejen:
  • 80g sukker
  • 135g farin
  • 0.5 tsk fint salt
  • 90g smør, smeltet
  • 1 æg
  • 1 stk vanilje ekstrakt
  • 190g hvedemel
  • 0.5 tsk natron
  • 80g små chokoladeknapper, alternativt grofthakket chokolade
  • Du skal bruge følgende til fyldet: 
  • 30g kakaopulver
  • 120g mint chokolade, grofthakket.

Instruktioner

1

I en stor skål røres sukker, farin, salt og smør sammen, til en jævn og glat dej.

2

Tilsæt æg og vanilje og rør det sammen.

3

Sigt mel og natron i dejen og fold det let sammen med en dejskraber. Vær forsigtig, så du ikke får overblandet dejen. TIP! Hvis dejen er for våd, så tilsæt lidt ekstra mel. Det skal være en fast, men blød og let klæg dej.

4

Tilsidst vendes chokoladeknapperne i dejen.

5

Stil dejen på køl i 30 minutter. TIP! Så kan smagen rigtig nå at sætte sig.

6

Tag cookie dejen ud af køleskabet og tilsæt 'fyldet'. Bland det godt sammen, så fyldet bliver jævnt fordelt. TIP! Jeg bruger gerne klør 5 da jeg finder det nemmest, at få blandet kakaopulveret ordentligt rundt på den måde.

7

Beklæd 2 bageplader med bagepapir.

8

Ved brug af en is-scoop-ske, fordeles dejen med stort mellemrum på de 2 bageplader. TIP! Ja det skal ligne små iskugler. De breder sig ud under bagningen.

9

Bag dine brownie cookies i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i 14-16 minutter, eller til de er let gyldne.

10

Lad dem afkøle på en bagerist, inden du sætter tænderne i dem.

Hvis du er lidt kalorie interesseret, så kan jeg da lige oplyse, at denne opskrift giver 9 cookies, som er på 339 kcal stykket.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme.

Perfekte chokolade brownie cookies

2 Kommentar

  • Reply
    Anne Brow
    13. oktober 2020 at 9:08

    Hejsa!
    Så der skal både sukker og farin i? Er det mørk farin? Skal det i samtidig med sukkeret?
    Vh. Anne

    • Reply
      Camilla
      15. oktober 2020 at 9:43

      Hej Anne
      Ja det skal der. Det er mørk farin og det skal tilsættes samtidig med almindeligt sukker 😊
      Mvh Camilla

    Skriv et svar